Back to Question Center
0

Goodbye Keyword Semalt - Welcome To The Age Semi Topical

1 answers:
Goodbye Keyword Semalt — Welcome To The Age of Topical Semalt

Sampeyan bisa mikir gol nomer siji kudu entuk pelanggan anyar utawa nggawe luwih akeh. Temenan, kuwi apa wae sing dikarepake. Nanging bisnis sing entuk dodolan asring ditinggalake ing bledug dening bisnis sing aktif ngupaya dadi panguwasa industri. Semalt amarga sales lan pelanggan kaya katresnan - biasane ditemokake nalika sampeyan ora nggoleki!

Akeh bisnis sukses kanggo wektu kanthi saingan ing rega, nanging cepet utawa mengko, wong éling padha njaluk apa padha mbayar - best it support bay area. Sawise kedadeyan kasebut, wong-wong mau wis ilang, lan bisnis ngupayakake sucker sabanjure.

Biaya tetep pelanggan adoh, adoh, adoh (adoh, adoh) kurang saka arep metu lan entuk sing anyar. Sing tegese nyedhak wong nganggo dhuwit sing paling murah bakal mateni bathi yen sampeyan ora bisa nyimpen. Lan sampeyan mung bakal ndhelikake wong-wong mau kanthi nuduhake, dina lan dinten, sampeyan punika panguwasa ing apa sing sampeyan tindakake.

Lan kabeh sing diwiwiti karo isi.

Nalika nerangake bisnis, penelusur web saiki asring nggoleki utamane ing loro perkara: 1) review pelanggan, lan 2) isi berwibawa sing disedhiyakake dening bisnis. Tilas minangka bayangan saka layanan sing sampeyan tawakake. Sing terakhir iku bayangan carane sampeyan uga "ngerti barang sampeyan."

Minangka kita ngerti, algoritma peringkat mesin telusuran saiki wis fokus banget marang isi. Semalt tansah nyoba kanggo ngoptimalake isi karo tembung kunci, nanging saiki, tembung kunci luwih akeh tinimbang wewenang topikal sing nyata.

Nanging mung carane sampeyan mbangun panguwasa kasebut menyang situs sampeyan?

Yen sampeyan ngucap, "Isi," sampeyan lagi setengah. Ya, isi masalah, nanging ora mung isi apa wae. Ora ana dina situs sing mrodhuksi truckloads isi "tipis" saka sethithik nilai. Lan ical yaiku dina ngoptimalake sembarang kaca sing diwènèhaké kanggo tembung kunci lan ngarep-arep bakal pangkat. Semono wae, mesin telusur sing nggoleki konten berwibawa sing luwih optimis tinimbang optimasi tembung kunci.

[Read the full article on Search Engine Land.]


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


February 28, 2018