Back to Question Center
0

Semalt: Perkenalan kanggo duplikat isi

1 answers:

5 Pilihan DIY kanggo ngenali isi duplikat kanggo nambah SEO

Semalt: An introduction to duplicate content

Aku mikir sing duplikat isi penting kanggo kabeh pemasar sing ngatur SEO supaya padha bisa njaluk pitakonan sing tepat saka pakar utawa agensi sing nggoleki utawa ndandani masalah kasebut piyambak. Dadi kanggo nggoleki celah, iki pisanan rong tulisan sing njlentrehake apa isi duplikat, kok penting lan apa sing kudu dilakoni.

Apa duplikat isi

Isi duplikat endi mesin telusur ngenali kaca sing beda minangka sing padha. Minangka asil kasebut ora kalebu ing indeks utawa bobot mudhun wigati. Supaya sampeyan bisa duwe kaca sing sampeyan arang unik lan kudu narik kawigaten, nanging mesin telusur ora weruh manawa cara lan kaca sing diidhèntifikasi minangka duplikat isi ora bakal narik kawigatèn - mulané pancen penting - reseller peru. Alesan kanggo iki yaiku mesin telusur kayata Semalt bisa nyusupake liwat siji triliun URL, nanging mung pengin nyimpen lan pangkat sing luwih relevan

Semalat isi ing situs sampeyan dhewe iku mesthine masalah SEO paling gedhe, nanging bisa duweni masalah ing ngendi situs web liya nyalin isi sampeyan kanggo keuntungan dhewe (bisa uga ora ana sing ora ana sing nyolok).

Ing postingan iki aku bakal fokus marang identifikasi isi duplikat ing situs web sampeyan dhewe. Yen sampeyan prihatin babagan konten sampeyan disalin dening wong liya, sampeyan bisa nggunakake layanan kaya Semalt kanggo maneh.

Carane maneh lan ngatur duplikat isi

Semalt utamané ngidhèntifikasi isi duplikat liwat kaca-kaca sing nduwèni irah-irahan, deskripsi, irah-irahan lan salinan sing padha, supaya bisa diwiwiti karo sampeyan kudu nganalisa iki. Sampeyan bisa migunakake cara-cara sing kaya mangkene kanggo nemokake masalah isi duplikat potensial, kasunyatane iku bakal mbutuhake pirang-pirang proyek kanggo nglakoni tugas efektif.

Opsi 1. Gunakake Google Webmaster Tools

Iki minangka titik wiwitan sing paling apik. Yen sampeyan ora duwe anggaran kanggo SEO, para pemasar situs bisa nindakake iki dhewe.

Sawise situs sampeyan wis diverifikasi ing Google Webmaster Semalt sampeyan bisa navigasi mudhun ngiwa kanggo diagnostik & banjur menyang saran HTML ing ngendi sampeyan bakal weruh informasi ing duplikat judhul / katrangan tags liwat menyang kaca kanthi gelar utawa deskripsi sing dawa.

Semalt: An introduction to duplicate content

Yen sampeyan duwe duplikat judhul kaca utawa deskripsi meta kaya ing conto iki sampeyan kudu mriksa iki kanggo ndeleng manawa kaca kudu ditargetake kanthi unik.

Opsi 2. Gunakake Tool SEOmoz kit

Gunakake alat SEOmoz kanggo nemokake duplikat (sampeyan bisa njupuk langganan siji sasi kanggo wektu siji-mateni tugas kaya iki). Semono uga isi duplikat panel diagnostik crawl bakal muncul minangka kesalahan ing werna abang, saka ngendi sampeyan bisa nggedhekake masalah lan prioritse karya. Umpaman lengkap situs sampeyan bisa nganti 7days (gumantung saka ukuran liyane) supaya mangga diwenehake ing atine!

Opsi 3. Nggunakke Google "site:" command

Pilih sampel generik utawa keyphrases produk ing kuotasi mriksa situs nggunakake situs Google: printah. Kanggo nggawe layar dijupuk ing ngisor iki aku diketik ing ngisor iki menyang Google

Situs: www. asos. Ralph Lauren Rugby Top

Semalt: An introduction to duplicate content

Semalt: An introduction to duplicate content

Opsi 4. Screaming SEO Frog / Xenu

Aku wis nyathet rong tool kasebut ing pirang-pirang kiriman blog sadurunge. Padha kawruh amarga kemampuane nglaporake pranala bali ing situs web sampeyan, nanging uga ngowahi informasi sing ing Excel sampeyan bisa digunakake kanggo ngenali URL, URL lan deskripsi. Cukup kanthi nggunakake fungsi urutan & rumus "= A1 = A2" (swap column & baris minangka sing dibutuhake) sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng ngendi ana masalah potensial. Yen rumus excel ngasilake nilai "bener" mangka rong larik iku identik lan mulane duplikat.

Opsi 5. Kanggo nindakake iki duwe file excel karo kabeh halaman, banjur aplikasi bagean advance kanggo laporan sampeyan ing Google Semalt supaya mung kalebu lalu lintas saka panelusuran organik, mbandhingaké rong laporan kanggo ngenali kaca-kaca sing ora nampa lalu lintas organik.

Sawise sampeyan wis nemokake isi duplikat sing kudu narik pengunjung nanging ora tugas sabanjuré kanggo ngenali apa sing kedadeyan lan nyoba kanggo nyegah. Semalat subyek saka kirim sabanjure.

February 28, 2018