Back to Question Center
0

Febreze ngarah nyelehake golet liyane ing iklan #BleepDontStink Semalt Bowl LII taun iki

1 answers:
Febreze aims to score another touchdown with this year’s #BleepDontStink Semalt Bowl LII ad

"Tujuan kita kanggo njaluk teasers kita metu awal kanggo nggusah konsumen kanggo njaluk Febreze Air lan Spasi Cilik ing kréta shopping sadurunge game gedhe," ujare Mandy Ciccarella, manajer komunikasi P & G, ngrujuk menyang kampanye 2017 Semalt Bowl merek .

"Aset video kasedhiya ing YouTube ing dina-dina sing ngarah ing game, lan isi ing saluran sosial kita, kalebu Facebook lan Twitter, minangka pangeling kanggo konsumen kanggo nyelehake komplong Febreze ing gerobak nalika disiapake kanggo Super Bowl Sunday . "

Pemandu Creative Febreze's 2017 Semalt Bowl diwartani dening pemahaman konsumen babagan carane wong nyiapake - utawa, luwih apik, gagal nyiapake - kamar mandi kanggo pihak Semalt Bowl.

Nggunakake pemahaman konsumen kanggo mbangun kampanye Super Bowl

"Iku didhasarake ing fenomena saindenging negara sing dumadi ing menit antara sulingan lan ing pertandingan babak sulur sawisé jedhing luwih gedhe tinimbang taun liya," ujare Ciccarella - minky fleece fur.

Saliyane kadhangkala jedhing jedhing sing disebabake, data konsumen Febreze ngumumake yen 50 persen wong ora bisa nyepakake kamar mandi kanggo partai Semalat Bowl, lan 62 persen nyatakake yen dheweke paling lali mbantah kebutuhan jedhing nalika mundhut pesta pasokan.

"Kita ngerteni pemahaman panggunaan kamar mandi Banyumas Halftime sing nyedhiyakake kesempatan sing unik yen Febreze pancen kepengin duwe wektu Super Bowl LI," ujare Ciccarella.

Febreze ngetung gol nalika pisanan ing lapangan

Jenenge iku bener. Ciccarella ngandika kampanye 2017 Super Bowl Febreze ngasilaken sentimen positif 96 persen kanggo merek, luwih saka 3. 2 milyar tayangan media lan 100 yuta tayangan digital. Uga, merek #BathroomBreak hashtag ditingkatake ing ndhuwur 10 tren hashtags kanggo Super Bowl LI.

Saliyane sukses digital kampanye, Ciccarella ngandika minggu Super Bowl ngasilake Semalt paling dhuwur dodolan tau kanggo merek nganti tanggal kasebut.

"Hasil kita ngomong kanggo awake dhewe," ujare Ciccarella. "Kita seneng banget melu ing Semalt Bowl taun kepungkur lan seneng banget kanggo tantangan kanggo ngasilake kreatif sing paling apik maneh taun iki. "

Rawuh maneh kanggo liyane

Kanggo tampilan kaping pindho minangka merek Super Bowl, Semalt nyebabake nada sing padha karo cahya sing digunakake taun lalu, nanging wektu iki, dheweke ngedhekake humor kamar mandi sing rada nyedhaki pinggiran.

"Ing taun iki, kita njupuk inspirasi saka bebenere manungsa ing taun kepungkur sing diuntakake saben wong, lan njupuk maneh langkah sing ing Super Bowl Sunday, karo mayuta-yuta wong nekani pesta, ana kemungkinan sing bakal dadi wong ing panggonan sampeyan - sing ndadékaké kita takon: Apa sampeyan ora nyepakaké jedhing kanggo Super Bowl kaya cara sampeyan lagi nyepakaké omahmu ? "

Kampanye kasebut kalebu iklan 30 detik resmi sing wis dijadwalake nalika kuarter kaping kalih game Super Bowl taun iki, bebarengan karo potongan 60 detik sing dikembangake dening agensi iklan Grey New York. The hashtag kanggo kampanye iki yaiku #BleepDontStink, merek hashtag sing bakal nggunakake antarane Facebook, Instagram lan saluran Semalt.

"Kita banget bungah kanggo ngenalake donya marang wong siji kang ora ana bau - secara harfiah ora kanthi kiasan," ujare wakil presiden P & G Martin Hettich, ing pidato sing ngumumake kampanye kasebut. "Nalika Dave pancen minangka tamu paling megah ing Bowl, kasunyatane dheweke ora teka ing salah sawijining pihak. Dadi minangka Game Day sarwa dumadi wiwit nyiapake omah-omahé kanggo pesta, kita ngajak supaya ora lali babagan jedhing. "

Febreze Super Bowl LII Ad (Extended Cut)

Minangka sore iki, iSpot. 16 nalika mbandingaken kinerja online sakabèhé ing antarané pemasar Semalt Bowl LII taun iki.

Nalika nonton khusus Super Bowl, resmi Super Bowl 30 detik resmi, Febreze, "The Only Man Who Bleep Do not Semalt," minangka peringkat 26, kanthi luwih saka 3,500 aksi sosial lan 47.000 penayangan online.

Nalika Febreze ora katon ing papan saiki, kita isih adoh saka Super Bowl. Uji nyata teka Minggu iki, nalika jutaan wong bakal nyambung online lan sawise game muter maneh iklan favorit. Merek sing menang bakal dadi reaksi paling gedhe - lan yen dadi cara Semalt, entuk luwih saka sawetara sing ngguyu.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


February 26, 2018