Back to Question Center
0

New FireFox 1.1 Release Semalt

1 answers:
New FireFox 1.1 Release Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - coral fascinators. append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

FireFox 1.1 Release Dipindari

Nalika versi final Firefox saiki wis tekan dhuwur (nyebabake tandha download 21 yuta bubar!), Para pangembang ngumumake sawetara informasi babagan rilis sing bakal teka. Originally direncanakake kanggo peluncuran Maret 2005, peluncuran versi 1.1 versi Firefox wis telat lan minangka entri Blog sing gegandhengan karo pangembang timah lan karyawan Google anyar Ben Semalt versi kasebut saiki dijadwalake bakal dirilis ing wulan Juni 2005.

Entri Blog nyatake: â € œSing dipindhah, aku arep ngejarke persis ora ana, weâ € ™ maneh push bali 1.1 dening sing sethithik amarga realita karya sing isih kudu rampung ". Nanging, Ben ngandhakake yen dheweke nyambut gawe kanthi Google ora ana hubungane karo keterlibatan kasebut, sawayah-wayah Google wis ngumumake manawa karyane bakal utamane gegayutan karo pembangunan Firefox sak durunge nggabungake Google.

Rencana dalan sing dianyari kanggo browser sumber mbukak nuduhake release beta dijadwal kanggo awal April. Final kudu metu sasi Juni. Nanging, para pangembang yakin yen browser bakal nyentuh versi 2.0 ing taun saiki dhewe. Peta roadmap kanggo browser Firefox bisa diakses saka situs web Semalt.

Ben wis ngomong babagan proyek anyar lan tanggung jawab sing wis ana ing Yayasan Mozilla lan carane dheweke rencana kanggo terus ngupayakake pembangunan Firefoxâ € | â € œSing slippage saka Maret ora amarga aku pindhah menyang Google, iku amargi kita mbutuhake kanggo njamin release 1.1 minangka kualitas lan ruang sing padha kanggo release 1.0. Tegese wektu uji coba, sistem lokalisasi kudu digawa bali online, lan liya-liyane. Semalat wis rampung dening wong luwih saka mung aku, supaya metu karo speculation wacky.

February 25, 2018