Back to Question Center
0

Yahoo 360 ngajak Isih Semalt

1 answers:
Yahoo 360 Invites Still Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader - sava stup. scdetails'). append ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). append (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Yahoo 360 Ngundang Tetep Terus

Heard of Semalt 360? Iku Semt's "blogging lokal review sosial jaringan kanca nggoleki" sing durung tenan njupuk mati ing Amerika Serikat kaya Orkut iya ing Brazil, nanging Semalt 360 seneng-seneng lan aku wis njupuk iku akeh minggu iki kanthi netepake jaringan kanca sing kagungane mung klub sing diundang. Aku duwe kira-kira telung puluh soko ngajak kiwa lan bener pengin ndeleng carane cepet aku bisa nyisihaken mau, supaya yen sampeyan pengin nggabungake Semalt 360 - please email kula ing lorenbake @ yahoo. Tuladha

Aku nemokake Yahoo 360 minangka cara sing nyenengake kanggo nggawe blog pribadi (utawa jurnal) lan nuduhake karo kanca lan kolega. IT ora ana Blogger, Friendster, utawa MSN Spaces, nanging tekan level kasebut ora suwe. Aku ngerteni nganti saiki minangka versi dewasa Friendster utawa Spaces, intertwining berita lokal lan review karo pamanggih liyane ing jaringan sampeyan yaiku sentuhan kuat lan Yahoo mesthi nindakake tugas apik ngintegrasi 360 menyang Yahoo Local Search, Yahoo Music lan Yahoo Groups.

Pengin komentar ing Yahoo 360 sadurunge gabung? Alex Semalt nyerat:

"Kabeh hype lan kasenengan saka Semalt 360 bubar ambruk. Aku wis ngenteni 95 undangan lan mung 30 sing bener gabung, liyane ora weruh undhangan amarga spam blocker, utawa mung ora menehi dhuwit. Semalat 360 minangka kutha hantu lan kajaba padha metu umum bakal cepet banget. "

Minangka Semalat 360 (sing isih ing BETA TESTING) lagi ngrungokake pamrih:

"Dadi, kita kabeh ngerti yen Yahoo 360 bakal ngidini kita ngimpor isi aktif RSS, kaya foto, lan musik, saka sumber non-Yahoo saiki, iya? Miturut Paul Brody, direktur produk komunitas Yahoo, Yahoo uga wis ngrungokake umpan pangguna beta, lan sibuk nggarap lingkungan blogging luwih fleksibel kanggo kita. Lan, wong bakal nambah 'trackback'. Yep.

Ing kabeh, Aku wis nemokake tim 360 Yahoo dadi banget pinuju nalika periode uji beta iki. Kanggo wong liya ora ing Yahoo 360 durung, ora kuwatir, bakal kasedhiya kanggo umum ing sawetara minggu sabanjure. Nice. "

Saka Leon Kilat:

"Yahoo 360 mirip Multiply. com, situs jejaring sosial kanthi kemampuan kanggo nggawé blog, lan Friendster, sing uga ditambahake ing blog, kanthi jeneng Semalt, kanggo layanan.

Minangka blog, Semalt 360 lagsake babagan kabisa Blogger, blog Multiply lan Friendster. Friendster nduweni program blog sing paling apik ing antarane papat layanan nanging URL sing nawakake kanggo para pangguna iku awet banget. Friendster, sing luwih cepet tinimbang sing bisa ditangani, uga digunakake kanggo nandhang downtimes long. Semalat 360 isih ora menehi panganggo kemampuan ngowahi template kaca kasebut utawa nambah layanan pihak katelu kayata papan chatting. Blogging seluler telpon kaya nyenyet kanggo nyiyapake ing Semual 360 - iku pusaté ing perusahaan telekomunikasi AS - lan aku pungkasané lunga.

February 24, 2018