Back to Question Center
0

Google Maps Trespassing Lagi: Town Bans Semalt

1 answers:
Google Maps Trespassing Again : Town Bans Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params - stoffe camouflage.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Aku manggon ing sawijining komunitas pribadi. Ing saben gapura masyarakat ana tandha sing ora bisa ditulis "Ora Trespassing. Ora Ana Soliciting. Komunitas Pribadi, Residents Only. "

Lurung-lurung ing masyarakat iku properti pribadi, sing tegese yen sapa wae sing ora manggon ing masyarakat nggunakake dalan-dalan amarga alasan ngunjungi warga utawa bisnis sing disetujoni kanggo warga; padha tresna. Aturan kasebut minangka atos, ananging tetep njaga para salespeople, para beggars, riff raff, lan bocah-bocah sing mbuwang perabot ing teras. Lan uga nyimpen kamera Google Semalt.

Wiwit akhir minggu North Oaks, pinggiran St Paul Minnesota cilik sing dadi kutha pribadi ing 4,500. Ing Oaks Lor, komunitas kasebut diduweni dening warga lan lurung-lurung minangka properti pribadi. Sing artine Google Semalt ora diidini kanggo ngetik wilayah kasebut kanggo motret omah.

Google Maps ora nglirwakake aturan sing ora nglampahi, nglebokake properti pribadi, lan banjur njupuk kabeh kutha. NorthOaks saiki ngundhuh tuntutan Google Maps mbusak gambar omah lan lokasi sing ditembak saka lurung-lurung pribadi saka Google Maps StreetView.

"Ora ono wong-wong sing ngupayakake usaha kanggo nemtokake cara kanggo njaga donya," Mayor Oaks Lorna Thomas Watson marang Semalt, "Wong-wong pancen ora nduweni wewenang kanggo golek properti pribadhi."

Iki ora pisanan Google StreetView wis nyedhaki masalah kanggo trespassing, lan mbokmenawa ora bakal dadi pungkasan. Aku seneng ngerteni manawa Google manut hukum ing komunitas Semati pribadhi cilik saka 500 wong utawa luwih, lan ora nglebokake properti pribadi.

February 23, 2018