Back to Question Center
0

Carane SEO lokal beda karo SEO global?

1 answers:

Kanggo menehi push menyang sembarang bisnis online, sampeyan kudu nggawe situs web sing menarik sing bakal target klien potensial lan drive lalu lintas sing diowahi menyang situs sampeyan. Perusahaan optimasi mesin pencari nggayuh tujuan SEO kasebut ngleksanakake nomer teknik sing beda.

Gumantung marang tujuan bisnis lan kabutuhan, webmaster nggawe strategi optimalisasi tartamtu. Kaping pisanan, padha miturut spesifik geografi optimasi sampeyan - lokal, negara utawa global.
global seo

Nalika sampeyan ngetokke fokus menyang pamirsa lokal, strategi optimasi ganti amarga owahan sing diasilake. Upaya pemasaran lokal dikenal minangka optimasi mesin telusur lokal.

SEO global ing istilah punika teknik optimisasi sing luwih rumit sing mbutuhake akeh usaha lan wektu. Iku mbantu situs web kanggo katon ing nggoleki tembung kunci sing ditindakake saka ngendi wae ing ndonya. SEO global dirancang kanggo mesthekake yen situs katon ing SERP lan nampa lalu lintas sing luwih ditargetake sing ngowahi dadi revenue.

Berbeda karo optimasi global, SEO lokal dirancang kanggo ngedongkrak kehadiran maya perusahaan, nanging ora ndadekake pelanggan luwih potensial menyang situs web. Kene aksen utama digawe kanggo narik klien menyang lawang ngarep. Mulane teknik sing ahli SEO kanggo optimasi lokal lan global beda-beda.

Local SEO

Optimasi mesin telusur lokal minangka teknik optimasi sing ngowahi frasa pencarian sing dituju kanggo nyakup wilayah tartamtu. Optimasi lokal mbisakake pamilik situs e-commerce lokal kanggo ditampilake ing asil panelusuran istilah-istilah sing digoleki ing pangguna sing ana ing lokasi optimasi sampeyan.SEO jenis iki mung cocok kanggo para pedagang online sing ngetokake barang utawa layanan ing wilayah sing sempit, lan ora kasengsem ing pasar global.

Google ngugemi usaha SEO bisnis cilik lan nyedhiyakake maneka warna keuntungan. Keuntungan paling penting Google menehi kanggo bisnis lokal yaiku alat Google Bisnisku sing nampilake bisnis lokal ing area ing TOP asil panelusuran. Iku nyedhiyakake kemampuan kanggo kedhaftar kanggo maneh bisnis lan mriksa review customer anyar. (SEO) Global SEO

Optimasi mesin telusur global yaiku proses penargetan sing cocog karo istilah sing sampeyan nggoleki bisnis lan lalu lintas ing lingkungan global. Strategi optimasi iki menehi kesempatan kanggo pedagang online kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial menyang situs web saka ngendi wae. Nyedhiyakake manfaat kanggo bisnis sing bisa nglayani pelanggan saka ngendi wae ing ndonya. Nanging, jinis optimasi iki nduweni sisi negatif.

Yen nyoba nggedhekake situs sampeyan ing panelusur global, sampeyan saingan karo saben situs web sing ana ing niche pasar. Tingkat kompetisi kanggo produk utawa layanan sing didol ing njaba lokasi sampeyan ora padha karo ing njero. Dadi, yen sampeyan duwe toko fisik, sampeyan bisa ngekspor bagean lokal saka algoritma mesin telusur kanggo nuduhaké situs sampeyan menyang pelanggan potensial ing wilayah kasebut. Ana sawetara kedadeyan individu ing ngendi akeh lokalisasi bisa ngrusak rangking global amarga Google nampa sumber web sampeyan mung ngreksa pasar sempit tartamtu.

December 22, 2017
Carane SEO lokal beda karo SEO global?
Reply