Back to Question Center
0

Carane nambah situs web SEO nganggo backlink eksternal?

1 answers:

Apa kowe ngelingi dina iki nalika link farming ora dikendhalekake lan ora diukum? Ing wektu iku, sampeyan bisa nemokake tlundhuk pranala menyang kaca siji. Situs web bisa nggayuh jus tanpa relevan lan sah. Kanggo entuk manfaat saka pangguna lan mesin telusur, link farming ora bisa dianggo saiki. Nanging, ora ateges saiki balik backlinks ora bisa nggawa apa-apa kanggo situs web SEO sampeyan. Yen sampeyan ora nganggo pranala eksternal, sampeyan mung bakal kelangan kesempatan kanggo ningkatake lalu lintas sing dituju ing situs sampeyan lan nambah rangkeng sampeyan. Nanging, nalika sampeyan nglakokaké pranala njaba, priksa manawa teknik sing sampeyan gunakake nggawa sampeyan jinis perhatian sing bener - paramount appraiser.

external backlinks

Carane mbangun kampanye SEO menang nggunakake pranala njaba?

  • Nggawe siaran pers

Siaran pers iku kesempatan sing apik kanggo bisnis sampeyan apa restoran lokal cilik utawa platform belanja gedhe. Iki menehi kesempatan kanggo ngenalake barang anyar bisnis kanggo masarakat umum. Nanging, sampeyan kudu manawa wis dadi wacan anyar, lan ora mung dirancang kanggo nambah peringkat. Yen sampeyan duwe pendekatan cerdas kanggo nggawe penet, sampeyan bakal bisa ngasilake aliran perhatian positif marang merek lan nggawe hubungan sing manut karo pelanggan potensial sampeyan.Nanging, yen sampeyan nyoba kanggo narik kawigaten karo kabar palsu, ora bakal nguntungake kanggo gambar merek lan nggawe luwih negatif tinimbang sikap positif tumrap bisnis sampeyan.

  • Posting tamu

Sawetara pamilik situs web ora bisa njaluk nilai saka posting tamu lan ilang kesempatan kanggo entuk arus lalu lintas menyang domain. Iku kedadeyan amarga pendekatan sing salah karo teknik bangunan link iki. Blogging tamu ora mung mbanjiri blog wong liya karo backlinks eksternal menyang situs sampeyan. Iku, pisanane, kesempatan kanggo nuduhake kualitas lan isi sing anyar ing blog sing terkait karo industri sampeyan.

Contone, ayo bayangake sampeyan ngirim tulisan ing blog kanthi 1K pelanggan. Dadi, yen artikel sampeyan dikirim ing domain iki, sampeyan nampa kamungkinan saka 1 ewu nonton nemokake lan maca artikel sampeyan. Sethithike setengah saka bakal nulungi pranala menyang situs sampeyan minangka asil lan bisa ngowahi dadi pelanggan. Kene, tugas utama sampeyan yaiku kanggo nyedhiyakake pembaca kanthi informasi sing bener lan relevan sing bakal ningkatake keprigelane marang merek sampeyan.

  • Mbangun jaringan niche

Siji alasan sing luwih penting kanggo nggunakake backlinks njaba kanggo kampanye optimasi sampeyan. mbangun jaringan niche. Netepake jaringan related niche ngijini sampeyan nyambungake karo sing paling kuat niche influencers lan mundhakaken kesempatan ngubungake karo wong-wong mau. Saben sampeyan bisa menehi nilai dhuwur marang para penonton. Akibaté, sampeyan bakal nemokake pranala njaba menyang situs lan nyedhiyakake nilai kanggo pelanggan potensial sampeyan.

  • Benefit saka kiriman sing disponsori

. Sampeyan bisa nemtokake kahanan kerja sing sregep bebarengan karo pangaruh influencer ing niche pasar lan kurban kanggo mbayar supaya ngirim artikel sampeyan ing kaca kasebut. Priksa manawa sampeyan kurban kanthi isi nyata kanggo nampa asil asli.

December 22, 2017