Back to Question Center
0

Apa strategi sing efektif kanggo nggawe backlink situs?

1 answers:

Sanalika panyedhiya situs web nemu nilai nyata saka bangunan link, padha wiwit golek cara kanggo njaluk bali menyang situs sing. Ana akeh strategi bangunan link lan metode sing bisa nyasarke pedagang online lan mimpin kanggo asil kualitas sing kurang apik. Mulane sampeyan kudu milih kanthi cetha tumrap strategi bisnis link bisnis lan kanthi teliti, ngleksanakake menyang situs sampeyan.

Artikel iki dirancang kanggo nuduhake sampeyan carane backlinks terkenal kanggo situs SEO lan apa cara paling apik kanggo mbangun.

how to backlink a site

Cara kanggo backlink situs

Prosedur bangunan pranala sukses kudu diwiwiti kanthi analisis komprehensif - atlantis v2 tanks. Analisis iki kudu nuduhaké apa situs sing pantes carané lan katon cocog karo bisnis sampeyan.

  • Mriksani pasar niche sampeyan nemokake penerbit potensial

Yen backlinks sing ngarah menyang situs sampeyan katon ing kaca web spammy, kemungkinan pranala kasebut bakal ngrusak situs sampeyan lan menehi sinyal kanggo nelusur mesin sing sampeyan tindakake ing aktivitas penipuan. Mulane sampeyan kudu nemtokake manawa sampeyan kudu nggawe pranala ing domain tartamtu utawa ora. Kanggo ngira-ngira kualitas situs web, sampeyan bisa nggunakake Semalt Website Analyzer. Sampeyan bisa nyedhiyani kabeh metrik sing perlu sing bakal mbantu sampeyan nggawe gambar sakabèhé babagan situs web. Menapa malih, sampeyan saged mriksa situs kanthi label nofollow kanggo backlink. Biasa ngetutake link link jus pranala menyang situs web rujukan lan menehi sinyal kanggo mesin babagan otoritas website lan dateng. Nanging, sawetara penerbit ngaplikasi sinyal "nofollow" kanggo tautan backlink sing dipasang ing kaca kasebut. Iku ora apa sing sampeyan nggoleki. Backlinks kuwi ora nggawa sampeyan apa-apa lan mung mbuwang wektu lan dhuwit. Sampeyan bisa mriksa manawa ana tautan sing ditindakake utawa ora ditemokake dening para inspektur sing dibangun ing browser modern.

  • Mriksa situs kanthi kuoso

Kanggo mriksa otoritas domain situs web, sampeyan uga bisa ngleksanakake Semalt Website Analyzer. Panguwasa domain minangka pangertèn rumit sing kalebu sawetara metrik kayata PageRank, jumlah rata-rata pengunjung sing teka menyang sumber web, tingkat konversi situs web lan kualitas backlinks sing tumuju menyang.

  • Coba frekuensi nerbitake

Sumber web bisa dianggep minangka urip terus informasi sing relevan sing bisa mbiyantu kanggo pangguna. Kabeh situs web sukses nyimpen konten sing anyar lan nerbitake paling sethithik ing saben minggu. Mulane sampeyan kudu ngarahake kanggo mantan lan supaya ulah kaya wewelak.

  • Priksa volume lalu lintas situs web

Iku cukup bukti yen sumber web sing akeh lalu lintas bakal nggawa sampeyan luwih akeh nilai sumber sing mung sawetara pengunjung saben dina. Kanggo mriksa nilai lalu lintas, sampeyan uga bisa ngrujuk menyang alat Semalt Website Analyzer. Priksa manawa sampeyan wis nggawe sadurunge sampeyan nggayuh pemilik situs.

December 22, 2017