Back to Question Center
0

Carane nggawe backlinks kualitas nyopir strategi SEO situs web saka website?

1 answers:

Tengen, pancen penting kanggo nggawe backlink kualitas organik ing strategi SEO off-site kanggo entuk posisi menang lan tetep metu saka kompetisi. Saenipun, bisnis sampeyan wis samesthine katon dhuwur ing dhaptar asil panelusur sing cocog (SERPs Google). Môngka situs web sampeyan perlu supaya bisa ditangani kanthi bebarengan - loro backlinks kualitas lan strategi SEO ing kabèh. Untunge, aku duwe sawetara pemahaman, lan sawetara pertimbangan sing wajar dicithak saka agensi SEO profesional sing dipigunakake kanggo nangani sawetara sasi kepungkur. Kene! Konsep kritis kanggo backlink kualitas nyetir strategi SEO efisien yaiku nggawe portofolio backlink sing tepat - vuze camera specs.Maksudku kabeh kudu katon alami - backlinks sampeyan kudu katon minangka macem-macem lan asli minangka bisa dianugerahi dianugerahi ndhuwur peringkat karo Google. Saenipun, profil backlink sampeyan bakal muncul saka domain panguwasa paling dhuwur (dot situs web EDU, berita paling dhuwur lan kaca media trendi, blog virus, sumber B2B, etc. ), menyang situs web, direktori, lan situs GOV sing gegandhengan karo industri.

Njaga Relevansi

Cara sing paling apik kanggo nikmati kinerja sing apik antara backlink lan strategi SEO yaiku njaga relevansi. Apamané, yen toko web sampeyan gegayutan karo elektronik utawa piranti keras, ora tau nggandhengake situs sampeyan saka situs web utawa direktori manawa, umpamane babagan layanan kesehatan utawa rental. Ya, kadhangkala akeh sumber sing ora ana hubungane bisa katon cukup apik karo otoritas kaca sing dhuwur, sing bisa uga ditemokake nang endi wae watara 80 poin. Nanging njaga relevansi yaiku kudu ing sembarang kahanan. Yen ora, crawlers search bakal paling cenderung marang sing backlinks mismatching nanging kuat banget kanggo nyoba nyenengake kanggo trick karo rangkeng.

Solusi sing gegandhengan

Nanging sampeyan isih bisa ngadhepi tantangan kanthi gampang. Kanggo nggolek profil backlinks sing luwih relevan lan nyemangati ngedongkrak strategi SEO ing situs web sampeyan, aku nyaranake nyinkronake saka sembarang blog trendi lan dipercaya, sing ngubengi sawetara topik populer ing industri sampeyan. Mangkono, supaya link kasebut bisa ngarah menyang kaca landing page sing diarep-arep bakal menehi solusi, jawaban, saran, utawa paling sethithik sawetara anggepan sing gegandhengan karo. Sampeyan bisa uga nggunakake macem-macem macem-macem tembung kunci kanggo menehi backlinks luwih bobot. Maksudku sampeyan bebas duwe loro (asli), lan wangun long-tail. Sampeyan uga bisa nimbang nggunakake frasa kunci lengkap. Mengkono, priksa manawa tembung kunci sing disedhiyakake ing backlinks bakal teka langsung saka kaca web sampeyan, lan uga isi saka situs liyane.

backlinks strategy

Njaluk Best jangkar

Temtu jinis paling jangkar teks bakal ditemtokake dening tujuan utama website sampeyan. Elinga, Nanging, ora kabeh jangkar umum bakal nindakake, mesthi, kajaba sampeyan cukup wicaksana kanggo mbentuk kaca landas maju. Maksudku luwih apik anggone ngowahi halaman kebangkrutan menyang corong pemasaran inbound supaya pengunjung sampeyan bisa diundang kanggo tumindak tartamtu, kayata nggawe langganan, isi formulir, ngundhuh sawetara konten sing terkenal, utawa malah langsung njupuk keputusan kanggo tuku karo sampeyan. Ing kasimpulan, ana sawetara pertimbangan umum babagan teks anchor sing nuduhake sifat-sifat ing ngisor iki: match sing cocog, atribut bermerek, tampilan umum, match phrase, uga LSI.

December 22, 2017