Back to Question Center
0

Carane nemokake backlinks sing ngarah menyang situs sampeyan?

1 answers:

Backlinks yaiku jantung optimasi mesin telusur. Padha duwe pangaruh paling penting ing rangking situs. Nanging, butuh akeh wektu, upaya lan soko dhuwit kanggo nemokake backlinks kualitas kanggo promosi bisnis online. Salah siji saka kesulitan paling gedhe kanggo ahli SEO yaiku ngramut kontrol backlink sing wis ditemtokake. Iku cukup angel kanggo mriksa saka ngendi sampeyan njaluk backlink, ngendi backlink tindak menyang, lan apa ora duwe impact ing situs rangkeng.

Pemantauan backlink minangka salah sawijining tugas paling rumit ing bangunan link sing penting banget kanggo optimasi mesin telusur situs web. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan apa pemantauan backlink iku penting lan kepriye bisa tansah ngerti posisi backlinks sampeyan saiki.

discover backlinks

Pangaturan backlink beda

Ayo kita mbayangno kahanan nalika sampeyan nemokake link gedhe saka publikasi media utama sawetara wektu kepungkur, nanging saiki, nduweni nilai apa wae kanggo SEO sampeyan minangka situs ing ngendi link sampeyan dilebokake kanthi rebranding, lan pranala kualitas sampeyan ora ana. Aku mikir kahanan iki akrab kanggo pangembang web paling gedhe. Kanggo nyegah kasus sing ora nyenengake, sampeyan kudu tansah ngawasi backlinks sampeyan sanajan wis diselehake taun kepungkur. Mesthine, meh ora bisa ngetutake kabeh pranala eksternal kanthi manual. Mulane sampeyan kudu nggunakake piranti otomatis kanggo tujuan iki kayata Semalt Auto SEO utawa SE Ranking. Kayata, Semalt bakal menehi kabar kapan wae sawetara pangaturan dumadi ing backlink. Nggunakake alat iki sampeyan bisa kanthi gampang mriksa apa pranala sing duwe positif utawa ngaruh mengaruhi situs sampeyan. Sampeyan bakal diwenehi analisis rinci adhedhasar metrik kaya rating Alexa, sawetara pranala eksternal, sumber sing diindeks dening bot Google, kualitas optimasi jangkar, saham Google, panguwasa domain, lan sateruse. Kabeh metrik ing ngisor iki bakal diwenehi pilihan saringan high-rate.

  • Manajemen Backlinks

Backlinks bisa nyedhiyakake manfaat gedhe kanggo situs web SEO utawa sabanjure ngancurake reputasi merek. Kanggo nyegah rangking rangking, sampeyan kudu nemokake backlink sing bisa nyebabake ancaman kanggo kampanye optimasi search engine lan ngilangake kabeh backlink mbebayani ing wektu. Nggunakake Semalt Auto SEO, sampeyan bakal entuk lapuran babagan backlinks kualitas kurang. Aku maringi pitutur supaya sampeyan menehi perhatian khusus kanggo backlinks sing teka saka gambling, diwasa utawa liyane palsu ditemokake lingkungan ngendi pranala situs ngirim ora bakal dilebokake. Sampeyan kudu mbusak pranala iki sanalika bisa nggunakake Google Disavow Tool. Sampeyan kudu ngawasi ora mung sumber saka ngendi sampeyan bakal bali menyang backlinks nanging uga mancing teks sing ngetutake

check backlink profile

    pranala sampeyan. Profil link ora wajar bisa nyebabake penalti Google. Sampeyan kudu ngatur lan ngawasi anchor pranala kanggo nglindhungi situs sampeyan saka banget bobot marang pranala tepat-kunci Source .

December 22, 2017