Back to Question Center
0

Carane mbukak SEO worldwide?

1 answers:

Tujuan utamane paling gedhe saka pamilik situs web yaiku kanggo nggayuh pamirsa internasional lan ngembangake bisnis online. Kesempatan paling apik kanggo ningkataké bisnis online sampeyan ing donya yaiku kanggo ngleksanakake proses optimasi mesin panelusur global. Nyedhiyakake cara sing efektif kanggo tuwuh penonton sing dituju lan ngrambah pasar manca - low temperature corn drying.

Ana akeh unsur sing kudu dipikirake kanggo strategi SEO ing donya sing menang. Iku penting kanggo mangerteni apa sing dibutuhake kanggo mbenakake sumber daya sampeyan kanthi efisien lan mbangun strategi kanthi wektu lan ruang sing dibutuhake.

seo worldwide

Ing artikel iki, kita bakal ngliwati sawetara tahapan dasar proses optimasi mesin pencari global.

Tahap-tahap SEO Worldwide

  • Riset

riset. Iku bakal mbantu sampeyan ngetungake potensial kanggo saben pasar global lan menehi kesempatan kanggo ngeset target sampeyan.

Sampeyan kudu ngenali kahanan bisnis saiki ing pasar online, priksa sabaraha lalu lintas sing ditampa saka negara liya lan tingkat konversi sampeyan. Kanthi bantuan saka Google Analytics, sampeyan bisa mriksa lalu lintas apa wae sing bakal teka saka saben negara lan basa menyang situs sampeyan. Menapa malih, punika penting kangge mangertos istilah-istilah panelusuran ingkang narik kawigatosan lan kagiyatan nampilaken saben pasar internasional ingkang dipunidentifikasi. Sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo klik liwat tingkat lan konversi pengunjung situs web sing teka saka saben pasar internasional ndhuwur. Data iki sampeyan bisa nemokake ing laporan geo ing bagean penonton. Metrik kualitas kasebut bakal mbantu kanggo ngenali pasar global paling anyar ing ngendi sampeyan bisa ngusulake layanan utawa produk sampeyan uga mriksa prilaku pengunjung situs web internasional sampeyan sing saiki.

  • Potensi panelusuran organik organik

Ing tahap kaping kalih nalika sampeyan wis mbedakake negara-negara sing paling dhuwur lan nganggep pasar target sampeyan, ngetesake potensial saben negara ndhuwur. Kanggo ngakses potensial sampeyan, sampeyan kudu nindakake riset tembung kunci. Sampeyan kudu golek istilah sing relevan sing digunakake minangka pitakon dening pengunjung situs web eksternal. Menapa malih, sampeyan perlu ngevaluasi volume panelusuran organik kangge istilah panelusuran lan tingkat persaingan ing satunggaling pasar manca. Informasi rangking sampeyan saiki kanggo istilah-istilah panelusuran iki bakal mbantu sampeyan ngevaluasi lan nambah potensial panemuku organik global. Kanggo entuk data penting iki, sampeyan bisa ngleksanakake piranti kasebut - Semalt Auto SEO, Google Keyword Planner utawa SimilarWeb.

  • Penargetan
  • Supaya sampeyan entuk data riset sing nuduhake saka negara lan pasar manca sampeyan nampa lalu lintas organik lan tembung kunci sing digunakake dening pelanggan internasional kanggo nemokake situs sampeyan. Saiki, wektu kanggo ngarahake negara-negara sing durung cukup volume panelusuran. Sampeyan uga bisa fokus ing basa yen sampeyan ngelingi yen volume lalu lintas kurang nalika nganilai pasar manca kanthi bebas. Sampeyan bakal ngidini sampeyan kanggo ningkatake lalu lintas sing dituju saka kabeh pasar internasional lan pindhah menyang pendekatan sing cocog karo negara.

    December 22, 2017