Back to Question Center
0

Apa standar SEO kanggo pangembang web?

1 answers:

Kanggo nggawe situs web sing optimal, sampeyan kudu ngoptimalake search engine kanggo desain lan pengembangan web saka awal. Nanging, ora sengaja kasus kasebut. Sampeyan kudu ngerti kasunyatan sing sanajan situs sampeyan uga dikodekan lan nduweni desain sampurna, ora bakal dievaluasi dening pelanggan sampeyan potensial uga karo mesin tanpa SEO - satechi - usb c multiport. Ing sawetara kasus, ora nduweni website luwih apik tinimbang duwe desain situs web sing ora apik sing ninggalaké pengunjung kanthi pengalaman negatif lan ngganti pikiran babagan organisasi sampeyan. Desain Optimisasi mesin telusur yaiku proses ngrancang website sing menarik banget lan ing wektu sing padha gampang kanggo navigasi. Ora ana hak kanggo mikir babagan rancangan situs web sing mung dianggep werna, grafis, lan rencana. Sampeyan uga kudu nimbang cara nggoleki crawler bakal ngetungake lan cara kedhaftar bakal nuntun. Arsitèktur situs kudu ramah-user. Iku nyentuh saben aspek saka kode HTML kanggo interlinking lan liyane.

Ing artikel iki, kita bakal nyawang apa sing dibutuhake kanggo mbangun optimasi search engine menyang pangembangan web.

Standar SEO ngarep-end

Tips SEO ing ngisor iki bakal migunani kanggo pangembang ngarep lan mburi nalika bagean proses pembangunan situs web.

  • CSS / Tablets

Punika dianjurake kanggo ngleksanakake CSS tinimbang struktur tablet kanggo situs web optimized. Ngidini ningkatake elemen isi ing kaca.

  • Ngleksanakke elemen gaya

Iku cukup kanggo mbatesi panggunaan tags lan H tag sing diarani kanthi non-isi ulang. Sampeyan ora pengin nggunakake tag HTML jinis iki ing sidebars, tajuk sudhut situs, utawa jinis isi ulang sing katon ing jumlah kaca situs web. Minangka alternatif, sampeyan bisa nggunakake div biasa. Nyedhiyakake tag iki kanggo konten unik ing saben kaca.

  • Konten visual

Sampeyan bisa ngleksanakake gambar latar mburi CSS kanggo kabeh unsur gaya basa. Nanging, kanggo elemen isi sing ditemokake ing njero teks, sampeyan kudu nggunakake tag gambar reguler. Contone, kanggo logo, luwih apik nggunakake tag gambar tinimbang penggantian teks. Miturut kacepetan search engine, wektu rata-rata kaca muat njupuk ora luwih saka telung detik

seo development

    . Mesthi, coders lan pangembang front-end ora bisa langsung ngetang wektu loading situs web. Nanging, dheweke isih duwe peran cilik kanggo main. Bentuke bageane; padha bisa nggabungake file CSS lan javascript, nggawe sprites lan loading javascript ing mburi kaca.

    • Fonts

    Pengembang web bisa nyumbang kanggo optimasi mesin telusur situs web sing ngimplementasikan font-readable machine. Iku cukup kanggo nggunakake panggantos ngarep kayata @ font-face utawa gambar kanggo nampilake teks. Tinimbang nggunakake CSS, ngaplikake tag gambar karo versi sing dioptimalisasi alt sing mbaleni isi gambar.

December 22, 2017