Back to Question Center
0

Carane bisa peringkat situs liwat SEO?

1 answers:

Ana akeh alasan tartamtu kok sampeyan kudu mbandhingake situs sampeyan menyang saingan niche pasar. Kaping pisanan, sampeyan bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nemokake kesempatan sing ora kejawab. Menapa malih, punika mbiyantu situs sampeyan manggen ing salebeting kurva lan nyedhiyakake sampeyan minangka pathokan tumrap tujuan bisnis wutah. Saiki, ing kondisi daya saing dhuwur, angel banget kanggo nyedhaki TOP asil mesin telusuran. Nanging, malah luwih tantangan kanggo tetep ana ing wektu iki. Miturut nganyari algoritma Google biasa kaya Panda, Penguin, Hummingbird, lan Graph Knowledge, akeh situs web bakal ngalami saringan lan ngilangi ranking. Mulane mung siji cara metu kanggo ketemu kabeh standar Google lan tetep up-to-date karo kabeh novelties ing bal iki. Kanggo nggoleki situs model peran kanggo nggawe kaca web sampeyan ing ngisor iki, sampeyan kudu nglakoni riset niche pasar.Iku bakal dadi titik wiwitan paling apik kanggo nemtokake strategi lan teknik optimasi sing paling apik. Aspek telu sing sampeyan kudu menehi kawigaten tartamtu yaiku teknologi situs web, konten, lan backlink. Ayo kita ngomongake luwih rinci babagan saben kritéria kasebut.

Teknologi Situs web

Ide kanggo saben webmaster lan situs web pamilik situs sing dikembangaké kanthi apik, gampang diundhuh, gampang dirayakake lan loading cepet. Yen sampeyan milih nggawe situs web utawa ngrancang proyek anyar, mesthine sampeyan kudu mriksa kompetisi. Priksanen karo unsur teknologi situs web kasebut minangka sertifikat SSL, server web, kode HTML, hosting, sistem manajemen konten, perpustakaan JavaScript, tanggepan seluler situs web, jaringan pangiriman isi lan sateruse. Faktor-faktor iki bakal mbantu sampeyan kanggo nggawe ngelmu sakabèhé babagan situs web sing dirancang lan dikembangake kanthi becik. Sampeyan kudu ngerti apa situs arsitèktur pesaing sampeyan ngleksanakake kanggo nggawe hirarki kaca anak lan anak uga nemokake potensial produk lan isi kesenjangan

. Penentu paling apik, ing kasus iki, iku sitemap. Ana akeh alat gratis sing bisa mbantu sampeyan nggawe sitemap kanggo sumber web sampeyan. Aku menehi saran nggunakake XML Sitemaps Generator dening Google.

Waras khusus kudu ditrapake kanggo kacepetan kaca. Minangka faktor peringkat Google sing signifikan, pamindhahan kaca web sing cepet iku substansial. Sampeyan bisa nggunakake tool Google Page Test kanggo mriksa wektu pesaing sampeyan. Yen sampeyan nemokake sumber web sampeyan durung bisa ngalahake, luwih saka PageSpeed ​​Wawasan Google. Sumber sing wis ana iki bakal menehi sawetara rekomendasi babagan carane nambah kacepetan situs. Iku penting terus-terusan mriksa kacepetan kinerja situs sanajan saiki wis tingkat paling dhuwur.

website seo

Isi situs web

. Ahli SEO menehi saran kanggo nganakake riset niche pasar uga nggawe analisis pesaing ing wektu sing padha utawa sadurunge riset tembung kunci. Paling pesaing pasar sampeyan duwe tembung kunci sing nggawa lalu lintas menyang situs. Aja wedi kanggo dipigunakaké kanggo wong-wong mau minangka istilah-istilah panelusuran iki uga bisa nuntun lalu-lintas menyang situs sampeyan.

Kanggo analisis kompetitor, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake Semalt Auto SEO utawa Google Keyword Planner. Piranti kasebut nyedhiyakake informasi riset kualitas lan nyederhanakake proses saran tembung kunci.

December 22, 2017
Carane bisa peringkat situs liwat SEO?
Reply