Back to Question Center
0

Carane nggawe profil backlink sampurna kanggo website?

1 answers:

Apa profil backlink sampurna? Sayange, iki meh mokal thigh, amarga profil "becik" kudu kalebu mung tautan alami. Maksudku, proses iki ora bisa dadi tindakan sing bisa dikontrol ing saben link. Ing ngisor iki aku bakal nemokake sawetara tips kanggo pertimbangan. Aku pracaya yen bakal mbiyantu sampeyan bisa nutup profil backlink sing sampurna. Iku tegese situs web sampeyan bakal pangkat luwih dhuwur kanggo tembung kunci target utama saka pesaing sing paling cedhak. Oalah, ana garis dhasar kanggo saben bisnis online modern, apa ora?

backlink profile

Kaping pisanan, luwih cedhak karo profil "backlink" becik tegese ngarahake adoh saka hal-hal sing paling awon kaya bangunan link mbayar, blog isi taruhan utamane ing kegiatan spamming.

  • Dhaptar panguwasa dhuwur

    • 11)

    Mesthi wae, profil backlink apik tansah adhedhasar pranala dhuwur. Maksudku, strategi bangunan link sampeyan kudu ngandelake mung ing kaca web sing paling kuoso, dipercaya lan uga dihormati. Elinga - panguwasa situs web sampeyan iku apik banget. Aja nyisihake wektu lan gaweyan ing sembarang link sampah sing bakal bisa nglawan kualitas gedhe sampeyan, uga impacting situs web sampeyan peringkat kanthi cara sing bener negatif.

    • Anchor Text

    Salah sawijining perkara paling disalahake yaiku backlink anchor text. Ora perlu dikatutake yen ngemot pranala karo teks jangkar sing sugih tembung kasebut diarani minangka salah sawijining cara sing paling kuat kanggo pangkat luwih dhuwur kanggo target tembung kunci utawa frase tombol. Nanging, kabeh sing ora cukup. Ing kasunyatan, profil backlink sampurna sampeyan kudu mbutuhake macem-macem jinis jangkar teks supaya katon ing saindhenging kaca web sampeyan. Mangkono, priksa manawa teks jangkar sing diencerake kabeh dicithak ora mung nganggo tembung kunci nanging macem-macem tulisan semantik liyane sing cocog karo subyek isi umum.

    • Profil Backlink Segar

    . Maksudku iku gaweyan sing langgeng lan terus-terusan ngarahake panuntun luwih seger kabeh wektu. Ing kasunyatan, sanajan situs web sing paling wigati ing peringkat paling dhuwur ing asil panelusuran Google kudu terus-terusan nyedhiyakake pranala anyar. Yen ora, kegiatan bangunan pranala sing lemah banget bakal nyebabake nyuda visibilitas online ing SERPs.

    • Relevansi Link

    Cukup aja lali - liwati dawa banget. Kualitas, ora masalah. Iki ora ono titik, amarga saben profil backlink positif lan performa kudu tansah luwih cocog karo situs domain lan kaca web. Ngenali hubungan relevancy kanggo samubarang kemitraan pihak katelu sing njanjeni, priksa apa iku ing umum sing situs web isi wis ngomong babagan, lan persis sing keywords wis ana ditingkat kanggo. Paling umum, kanthi nggunakake alat online kaya SEMRush, utawa Semalt Analyzer bisa nggawe samubarang samubarang luwih gampang, paling ora babagan sing paling kritis kayadene tembung kunci sing kontekstual sing relevan, panguwasa sumber online, lan kualitas isi kaca Source .

December 22, 2017