Back to Question Center
0

Apa layanan SEO bisa nambah wewenang domainku?

1 answers:

Ana pitakonan umum ing donya digital - "Kadospundi jeneng domain bisa mangaruhi situs web SEO?" Sawetara wong cenderung percaya yen ora ana hubungane antara aspirasi iki. Liyane mikir yen mbiyantu nyakup istilah-istilah panelusuran ing jeneng domain kanggo nambah rangkeng situs. Ing artikel iki, aku bakal nyoba kanggo nyegah kabeh misconceptions lan menehi jawaban sing cukup kanggo pitakonan carane nelusuri optimization sesambungan karo jeneng domain.

domain seo service

Klarifikasi singkat jeneng domain

. Jeneng domain minangka jeneng merek sing diwenehi minangka URL situs web sing cendhak. Iku serves kanggo nggawa kedhaftar menyang titik tartamtu ing Internet ing ngendi sampeyan wis mbangun sumber web sampeyan - care health insurance long rating term. Jeneng domain digunakake kanggo ngenali alamat IP saka situs web. Contone, semalt. com iku jeneng domain perusahaan digital kita, dene www. semal. com serves minangka subdomain.

Top-level domain

Profesional domain SEO layanan nyedhiyakake klien mung karo domain tingkat ndhuwur minangka padha dianggep minangka liyane kualitas. Apa sampeyan kepingin weruh apa domain tingkat paling dhuwur? Iku buntut saka jeneng domain sing katon kaya ". Tuladha. "Ing umum domain TLD ngawasi situs web perusahaan. Sajrone dasawarsa pungkasan, owah-owahan wis akeh banget. Dina iki, domain tingkat ndhuwur kaya "guru. "utawa" pro. "kasedhiya. Sampeyan bisa nglamar ing situs sampeyan kanggo nggawe merek luwih apik. Umur domain

Umur domain iku faktor peringkat pinunjul sing nuduhake mesin telusur babagan reputasi domain sampeyan. Iku nuduhake isi situs, struktur lan relevansi marang pitakonan pangguna. Kanggo pangkat luwih dhuwur ing Google, domain sampeyan kudu ana paling ora rong taun.

Iku worth kanggo dicathet yen wakil Google John Mueller sapisan nyatakake yen umur domain ora duwe impact ing situs rangkeng. Mesthine, jeneng domain dhewe ora bisa ningkatake rangking situs sampeyan. Nanging, domain lawas, minangka aturan, duwe akeh backlink sing tumuju marang dheweke. Menapa malih, bot Google sampun ngetrapaken isi ing lebet lan metu. Mulane padha dianggep minangka luwih luhur lan wewenang ing paningale Google.

seo domain

Kadospundi jeneng domain mengaruhi SEO sampeyan?

Kabeh perusahaan optimasi nyedhiyakake layanan SEO padha wiwit saka layanan optimasi teknis lan pagawean karo marketing media sosial. Nalika agensi nyedhiyakake layanan sing padha saka sudut sing beda-beda, kabeh kasebut adhedhasar teori sing padha ora bisa diowahi. Siji pendekatan stabil ing kabeh iki jeneng domain sampeyan. Spesialis SEO bisa digarap dandan domain amarga pungkasane bisa nyedhiyakake kapercayan liyane, tarif klik-tayang sing luwih dhuwur, potensi merek sing luwih dhuwur lan luwih nengsemake ing kaca asil panelusur mesin.

Nalika ngoptimalake jeneng domain, sampeyan kudu nggawe manawa ngirim sinyal tengen kanggo entuk nilai paling. Sampeyan kudu nggawe jeneng domain paweling lan kenekke sing cetha karo salah sijine istilah panelusuran volume sing cocog.

Jeneng domain sing digawé kanthi bener nggabungake sinyal merek lan relevansi.

December 22, 2017