Back to Question Center
0

Apa situs backlink paling apik kanggo ngapikake SEO?

1 answers:

Sadurunge kita wiwit ngrembug SEO lan situs backlinks paling apik kanggo nambah ranking online situs web, ayo miwiti pendidikan sethithik. Pisanan lan utamane, ayo ngadhepi - bangunan pranala kualitas minangka sawijining bebaya sing beboyo. Sabanjure, perlu pendekatan lengkap, kanthi kabeh temonan sampeyan bisa disimpen ing dhaptar siji utawa spreadsheet sing kudu dicenthang lan ditaksir sadurunge arep urip. Elingi, iku luwih gampang kanggo ngrusak kemajuan peringkat sampeyan karo bangunan pranala sing ora bener, tinimbang nemenake perbaikan sing bisa diukur lan langgeng ing SEO.

Dadi, ayo entuk kabeh ing panggonane lan mirsani situs backlinks paling apik kanggo penilaian sampeyan lan nggarap pranala. Ing ngisor iki aku bakal maneh loro rute utama kanggo ngrampungake tugas - direktori kualitas lan panggunaan sing wis buktiaken karo otoritas paling luhur, lan jaringan sosial paling apik ing dunya kanggo backlinks luwih apik kanggo nambah SEO - houses for sale in malaga.

best backlink sites

Direktori ngarsani

Penyuluhan dhaptar minangka salah sawijining strategi pranala link kajaba yen sampeyan mung ngurus sumber online mung sah lan dhuwur. Yen ora, sampeyan bisa kanthi gampang nemoni situs web sampeyan kanthi wedi karo aliran keluar kolosal. Kene sawetara situs backlinks sing paling apik, sampeyan kudu nyoba pisanan:

  • GrowthHackers minangka salah sawijining sumber online paling apik, sing populer ing komunitas blogging modern. Iku panggonan gedhe ing ngendi bloggers bisa njaluk paling metu saka Internet. Elinga, manawa situs web iki umum nduweni ceruk sing uga wis ditemtokake kanggo industri kaya pemasaran digital, bisnis online, lan iklan. Dadi yen project sampeyan kalebu salah sawijining, sampeyan bakal nemokake panggonan sing tepat kanggo konten sampeyan metu.
  • Slashdot - minangka direktori artikel becik kanggo tulisan geek lan diskusi babagan teknologi, berita, politik, tinimbang pedoman, tutorial, lan review. Mangkono, sampeyan bisa nindakake cukup becik ana, mung tindakake subjek sing ditampa lokal lan aja mbuang wektune sampeyan kanthi nyithak artikel pasal-topik.
  • EZineArticles - diakoni minangka salah sawijining pangkalan data paling akeh lan umur sampeyan bisa nemokake online. Mesthine, sampeyan kudu nyedhiyani mung isi asli lan unik, kaya penerbitan ing situs web liyane sing pantes. Nanging, iku panggonan sing cocok banget kanggo nggunakke isi blog kualitas rata-rata sing wis dicenthang akhir-akhir iki. Menimbang yen sampeyan ora samesthine ngirim tulisan sing dhuwur, database iki bisa dadi handy kanggo ngetrapake target sampeyan kanthi paling ora bisa.

backlink profile

Jaringan Sosial Pilihan

Mesthi, sampeyan tansah bebas nyoba platform media sosial. Jaringan sing paling populèr lan padhet kayadene paling apik situs backlink, ing ngendi sampeyan bisa ngedongkrak visibilitas online situs web, lan ngirim isi kanggo njupuk pranala ekstra, enggo bareng, ndudohake, lan nyathet ing cara sing meh mandheg. Elinga, aku bakal nutupi panggonan sing paling tayang sing bisa dianyari kanggo ngirimake mung backlinks sing penting banget. Dadi, aku bakal ngilangi sawetara jaringan utama kanggo ngetokake situs backlink paling apik ing media sosial:

  • Google Plus - dadi papan pisanan kanggo ngasilake pranala menyang situs web. Ing kasunyatan, nggarap kaca sosial ing Google minangka cara sing bener kanggo nyenengake indeks sing luwih cepet, lan kanthi mangkono bisa dadi posisi sing luwih dhuwur.
  • LinkedIn - adoh saka pranala profil sing apik, ana kamar sing gedhe kanggo sampeyan nulis kiriman blog sing malah reguler. Cukup nggarap isi blog ringkes utawa artikel ringkesan kanggo nggandhengake menyang kiriman asli ing situs web utama bisnis sampeyan.
  • Pinterest - sumber media sosial iki nuduhake sisi paling kuat kanggo konten sing luwih ditargetake, sing ana hubungane karo pasar khusus, kayata solusi dhewe-dhewe. Kabeh sing perlu ing kene kanggo njaga kiriman sampeyan sugih karo konten visual sing migunani kaya spreadsheets utawa infographics.


December 22, 2017