Back to Question Center
0

Carane Nganggo Aku Nggawe SEO?

1 answers:

Nelusuri strategi strategi e-commerce sing paling dipercaya? Deleng ora luwih saka artikel iki. Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan sawetara tips migunani kanggo ngapikake SEO e-commerce sampeyan.

Kabeh rekomendasi sing ana hubungane karo riset tembung kunci. Tindakake supaya sampeyan nambah lalu lintas Google - green fishtail dress.

Panuntun langkah-langkah dening-kanggo ngedongkrak SEO e-commerce

Punika sawetara cara kurang dikenal kanggo shortlist tembung kunci sing paling terkenal kanggo niche sampeyan. Tampilake njaba kothak

Ana uga sawetara tembung kunci utama sing pengin sampeyan pangkat: produk, layanan, merek, kategori, lan baris. Mesthine, sampeyan kudu ngoptimalake nyimpen nyimpen tembung kasebut. Nanging, ana rasio liya sing bisa disebutake - pesaing sampeyan bakal nemtokake istilah kasebut sing tepat. Ing acara kasebut, sampeyan duwe profil pranala sing kuwat, ana kasempatan dhuwur sing bakal ditinggalake. Mulane, iku luwih apik yen sampeyan nemokake sawetara tembung kunci kompetisi sing kurang. Nalika nggoleki tembung kunci kasebut, priksa manawa ana volume sing apik lan cenderung nguripake prospek menyang pelanggan. Uga, manawa sampeyan saingan ora nyasarake frasa sing padha.

Fokus ing tembung kunci long-buntut

Kata kunci buntut sing panjang iku ukara-ukara 3-4 sing banget spesifik karo apa wae sing sampeyan laris. Minangka pratelan, nalika pangguna web nggunakake frasa sing spesifik banget, padha cenderung nggoleki apa sing bakal tuku. Wis dibuktikake yen nelusur kaya mengkono luwih cenderung ngonversi menyang dodolan saka sing umum. Pakar SEO ngomong sing umum nelusur umum biasane diketik menyang kotak telusuran Google nalika pangguna online nggawe keputusan tuku. Apa maneh, statistik nuduhake yen phrases multi-tembung tartamtu sing spesifik cenderung luwih gampang kanggo pangkat luwih apik tinimbang tembung kunci tunggal sing luwih umum utawa frasa kuncine ganda. Njupuk sawetara wektu kanggo mikir bab uniqueness layanan lan nulis sing mudhun. Kata kunci long-tail Quality bakal kanggo nggawe daya pasti munggah SEO e-commerce.

Riset nggunakake Amazon lan eBay

Mulai karo ngetik tembung kunci paling umum kanggo niche sampeyan menyang kotak telusuran ing eBay. com lan Amazon. com - sampeyan bakal weruh dhaptar saran. Dhaftar iki "disaranake" dhaptar kanggo nuduhake phrases sing paling kerep digunakake dening wong sing golek usaha kanggo nelusur layanan utawa produk saka kategori sampeyan. Ing acara sampeyan ora entuk asil sing apik, pindhah menyang Google utawa mesin telusur utama liyane lan nelusuri tembung paling umum saka niche sampeyan. Yen wis rampung, priksa sinonim lan baleni eBay lan Amazon kanthi nggunakake tembung kunci iki.

Kanggo njaluk saran liyane nggunakake alat panelusur tembung kunci long-buntut utawa nyewa konsultan SEO profesional.

ecommerce website

Nganggo

. Akeh saka tumindak iki ora mung mbantu nambah rangkeng SEO e-commerce nanging uga nggawe pengalaman panganggo sing luwih apik ing situs web, yaiku salah sawijining strategi marketing paling efektif. Iku nambah ranking SEO, konversi timbal lan nomer pelanggan baleni kanggo pungkasanipun mbantu bisnis sampeyan.

December 22, 2017