Back to Question Center
0

Apa bebaya kanggo nggunakake backlink mbayar kanggo bisnis online?

1 answers:

Meh kabeh nduweni website paling sethithik yen mikir babagan tuku link. Temtu cara iki gampang lan efektif kanggo nggawe kampanye bangunan link. Nanging, sampeyan kepingin weruh carane akeh situs web njaluk penalti kanggo kegiatan iki? Mundhut backlinks yaiku nglanggar aturan Google lan ana akeh cara Google ndeteksi pranala sing dibayar.

Backlinks isih faktor sing paling penting ing Google. Mulane akeh bisnis arep ngasilake jus link menyang situs sing artificially. Sampeyan bisa uga cukup beboyo lan nyebabake peringkat rontog. Nanging, yen sampeyan isih njupuk resiko kanggo nambah rangkeng situs web sampeyan liwat pranala sing dibayar, sampeyan kudu weruh carane Google ndeteksi aktivitas sampeyan.

paid backlinks .

Informasi iki bakal mbantu kanggo nggawe pancasan bangunan pranala sing bener lan kudu ngerti risiko sing mungkin.

Cara Google ndeteksi pranala sing dibayar

Ana telung cara utama Google ndeteksi tautan sing dituku. Sing pisanan yaiku nalika pesaing ngirim laporan spam. Google ora kaya pranala spam lan nyengkuyung webmaster kanggo nglaporake tautan mbayar situs liyane. Ana uga pedoman Google tartamtu sing dirancang kanggo ngelingake webmaster babagan dampak negatif saka rencana link ing peringkat situs web. Ana pranala menyang pandhuan iki.

Miturut pedoman Google, pranala bali ora wajar iki bisa ngrusak ranking sampeyan:

  • iklan teks sing ngliwati PageRank;
  • artikel sing disponsori utawa postingan blog sing kalebu pranala sing pass PageRank;
  • pranala kanthi teks anchor sing optimal ing isi sing disebarake ing situs liya;
  • direktori kualitas sing kurang apik utawa pranala situs tetenger;
  • pranala sing diselehake ing widget sing disebar antarane macem-macem situs;
  • komentar karo tautan sing dioptimalake ing post utawa teken.

seo backlinks

Iku cukup umum nalika pesaing tumindak riset khusus kanggo ndeteksi aktivitas penipuan pasar niche pasar lan mbusak saka game SEO.

Cara liya sing dipigunakaké Google kanggo ndeteksi aktivitas bangunan pranala palsu yaiku pejuang spam manual. Wong khusus karyawan Google sing menehi kritik kualitas asil panelusuran Google. Menapa malih, sapérangan tiyang ngupados spam lan pranala mbayar.

Cara katelu, sing mbokmenawa krungu sadurunge, yaiku algoritma Google. Google bisa ngembangake algoritma sing bisa ndeteksi pranala sing dibayar adhedhasar laporan link mbayar. Umpamane, webmaster Google wis bola-bali ngandharake yen algoritma Google wis bisa ngenali link mbayar sadurunge kacarita ing laporan spam manual.

Kanggo nyegah penalti Google, sampeyan kudu mungkasi nggunakake sistem bangunan pranala kanthi otomatis. Sistem kasebut dirancang khusus kanggo nerak algoritma peringkat Google. Amarga kasunyatan kasebut, Google bisa ngundhuh sumber web sekaligus yen sistem bakal sok dong mirsani yen situs web sampeyan melu ing sistem link kasebut.

December 22, 2017
Apa bebaya kanggo nggunakake backlink mbayar kanggo bisnis online?
Reply