Back to Question Center
0

Carane njaluk backlink dibayar sing aman kanggo ngapikake situs web SEO?

1 answers:

Backlinks minangka pemanggih sing paling akeh dipigunakaké ing kaca optimasi mesin pencari. Ana macem-macem wujud backlinks sing ana gumantung tujuan lan kualitas. Akeh pedagang online sing bubar miwiti ngembangake lan ngembangake bisnis online, aran kecuwan nalika teka link bangunan. Kanggo sing anyar ing lapangan, proses njupuk backlinks kualitas bisa uga cukup rumit - bcbs thor. Artikel iki dirancang khusus kanggo wong-wong sing nggoleki informasi tambahan ing backlink SEO. Kene sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan kok backlinks penting kanggo SEO lan cara mbedakake antara backlinks alam lan ora wajar.

paid backlinks seo

Peranan backlink di SEO

Backlinks yaiku pranala eksternal sing diarahake menyang situs sampeyan utawa blog. Padha uga dikenal minangka pranala inbound. Mesin telusur narik balik backlinks minangka penentu situs web popularitas lan reputasi. Backlinks luwih saka sumber kualitas nggawa menyang situs sampeyan, wewenang sing luwih akeh saka mesin sing sampeyan bakal entuk. Optimization search engine backlinks nuduhake gagasan nalika bots nggoleki nglakoni backlinks sing nggawa menyang situs web kanggo nemokake isi sing luwih relevan kanggo query pangguna. Nalika mesin telusur ngétung relevansi situs web menyang istilah panelusur tinamtu, padha nganggep nomer kualitas pranala ing situs kasebut. Mulane sampeyan kudu sepisanan mikir babagan kualitas inbound tinimbang jumlah sing. Google nganggep isi situs web kanggo nemtokake kualitas link. Iku tegese sampeyan kudu menehi perhatian tartamtu kanggo relevansi isi ngendi backlinks wis diselehake. Yen backlinks dikepung karo isi sing ora ana hubungane, backlinks bakal kurang relevan.

Tipe backlink

Ana rong jinis backlinks - backlinks buatan (ora wajar) lan backlinks alam (organik).

  • Backlinks Artificial (ora wajar)

Backlinks ora normal yaiku sing digawe sacara unnaturally. Ing sawetara kasus, backlinks iki dituku dening pamilik situs web utawa webmaster saka domain non-kualitas liyane. Padha duwe tujuan iklan lan katon ora wajar kanggo mesin telusuran lan rata-rata kedhaftar. Akeh situs web sales backlinks sing dikenal minangka artifisial lan ora nduweni nilai apa wae kanggo situs web sampeyan. Aku ora nyaranake sampeyan supaya bisa ngetokake backlink SEO sing dibayar amarga bisa uga asil sing abot lan malah denda saka Google.

backlinks seo

  • Backlinks alami (organik)

Link jinis iki nuduhake backlinks sing entuk tanpa pengetahuan. Iki kedadeyan nalika pemilik situs web, blogger utawa wartawan nggandhengake kaca web utawa artikel minangka conto utawa referensi. Tipe backlinks iki secara positif ndadékaké peringkat situs web lan narik kawigatosan kualitas menyang situs web. Kanggo njupuk backlinks alam, sampeyan kudu nggawe kualitas lan isi basis riset sing pangguna, uga nduweni situs web, nemokake bermanfaat lan berharga kanggo wong. Priksa manawa tema situs web ing ngendi sampeyan bakal nggawe backlinks relevan karo topik situs web lan industri sampeyan. Menapa malih, kawigaten khusus kudu dibayar menyang teks jangkar backlink. Tèks iki perlu cocog karo salah siji saka tembung kunci sing diangkah.

December 22, 2017