Back to Question Center
0

Carane akeh backlink kudu pangkat apik?

1 answers:

Aku wis diwenehake dening akeh wong saiki kepiye maneh carane nggawe backlinks kanggo situs webku dhewe. Apa sing ndadekake pitakonan iki gampang dadi angel njawab? Aku percaya ana uga banget variabel sing bisa dianggep individu kanggo saben kasus tartamtu. Carane akeh backlinks aku duwe? Inggih, sepisan maneh - sing gumantung. Lan saben situs web siji kudu ditaksir supaya bisa diwenehi gambaran lengkap. Ing kasunyatan, count backlink dhewe bakal tansah gumantung ing macem-macem aspek - casette da giardino bambini usate. Maksudku, manawa sampeyan adhedhasar tujuan bisnis utamane, nyetel target sing tepat kanggo backlink sampeyan mesthi dadi bab sing ora-apa. Ora perlu ngeset sembarang gol ana, kayata strategi pranala pranala sing tepat kudu konsisten, i. e. , supaya digiring kanthi mantap lan alami.

how many backlinks do i have

Kualitas vs. Kuantitas

Nempatake ing basa Inggris biasa, ora nggawe pangertèn sing nyata carane akeh backlinks aku kudu. Mesthi, backlink count ing bagean-bagean gumantung apa aku bakal entuk karo situs webku, yaiku bab tembung kunci, peringkat, lan target count tamu. Ing kasunyatan, iku sawijining kahanan sing rada khas nalika situs web bisnis wis ditingkat kanthi cukup - mung duwe sawetara backlinks.

Mesthine, yen ora ana kompetisi kunci sing ketat, diiringi volume sing luwih murah. Mangkono, situs web kaya mengkono bakal katon ora akeh kunjungan panganggo. Nanging, kita bisa nduwe estimasi paling kurang utawa kurang akurat babagan countdown rata-rata backlinks. Secara umum, bisnis online sing relatif cilik kudu diwiwiti kanthi babagan 50 backlink kualitas. Nganggo kampanye SEO lan pembangunan sakabèhé, aku bisa nyatakake kanthi prasaja yen proyek iki bakal nyana posisi peringkat kasebut katon ing saindhenging limang asil telusuran.

Quality Control

Dadi, tinimbang kepiye carane ngapa backlink aku duwe, luwih apik sampeyan kudu nggawe profil backlink sing ana minimal setengah saka kriteria kualitas sing penting. Punika dhaptar poin peluru babagan backlink kualitas apik:

  • saben backlink iku murni relevan
  • asalé saka situs web sing dipercaya dhuwur PR
  • jangkar teks kudu
  • backlinks sing digabungake karo isi ing kaca kanthi cara organike sabisa
  • portofolio backlinke warna (i. e. , saka macem-macem panggonan)
  • backlinks kualitas ora ngirim timbal, utawa sing mbayar biaya

Mangkono, sampeyan kudu tau fokus ing backlink nomer, tinimbang kualitas. Nanging, iki sawijining panemune nyebar kanggo pracaya kabeh Backlinks wis entuk nilai sing padha. Ing kasunyatan, duwé siji backlink kualitas organik asring bisa luwih akurat tinimbang ratusan jinis sing ora salaras utawa ora sah. Mulane kabeh sing perlu babagan backlink count kanggo njaga kaseimbangan sing sehat antarane nomer sing umum marang nilai nyata.

check backlinks

Mriksa

Sawise kabeh, diwenehake yen kabeh backlink sampeyan liwati liwat prosedur verifikasi kasebut sadurunge, Aku nyaranake mriksa optimasi ing situs sampeyan. Mesthine, ana sawetara tindakan sing bisa ditindakake, nanging sampeyan bisa kanthi cepet mriksa paling sethithik sing paling penting, sing langsung mengaruhi backlink count. Kaping pisanan, mbusak kabeh pranala sing ora perlu, uga 301 pangalihan. Sabanjure, priksa manawa sampeyan ora duwe kaca sing dumunung liwat limang klik adoh saka kaca ngarep utawa landing. Uga, nggarap nambah pranala mlebu menyang kaca web sampeyan sing paling penting. Sawise kabeh, aja lali duwe prosedur check-in dijadwal kanggo duwe cepet-cepet ing saben pranala sing rusak kanthi cara sing tepat.

December 22, 2017