Back to Question Center
0

Carane sampeyan bisa entuk manfaat saka pengajuan backlink direktori?

1 answers:

Artikel iki bakal migunani kanggo wong-wong sing looking for direktori lan panggonan ing ngendi bisa ngirim blog. Aku nyiapake kanggo sampeyan dhaftar eksklusif situs, sing bisa migunani kanggo kampanye bangunan link. Dadi, yen sampeyan ora ngirim sumber menyang petunjuk kasebut, sampeyan kudu nambah kahanan iki lan nggawe siji. Ayo kita mirsani kanthi jero petunjuk kasebut - fascinators for derby.

backlink directory

Ngirim blog sampeyan?

Aku pengin miwiti dhaptar iki karo alat Webmaster minangka cara sampurna kanggo njaluk situs ing mesin telusur. Kanthi ngajokake blog utawa situs web, sampeyan bisa nggoleki bot luwih apik ngindeks situs lan menehi pangkat sing luwih dhuwur ing kaca asil panelusuran. Sanadyan ana sawetara petunjuk sing cukup migunani, lan sampeyan bisa nambah pranala ing kono kanggo mriksa asil.

  • Alat Webmaster Google

Alat iki dirancang kanggo njaluk luwih gampang kanggo webmaster lan situs web pamilik. Sampeyan bisa uga ora mung nambah situs web sampeyan menyang sistem Google nanging uga ngirim sitemap menyang. Kanthi mengkono, sampeyan bakal njamin yen bot Google bisa nyusup kabeh pranala situs lan ngindex, menehi situs sampeyan pangkat sing luwih dhuwur. Siji liyane entuk manfaat saka alat iki sing bisa dadi alat SEO gratis kanggo situs web sampeyan. Yen sampeyan nggawe kampanye pemasaran media sosial sing menang, sampeyan bakal bisa nggoleki lalu lintas sing penting menyang domain utami sampeyan.

  • Facebook
  • liwat platform media sosial iki. Kanggo ngirim situs menyang Facebook, sampeyan kudu nggawe akun bisnis sampeyan ing kene. Ana akeh kesempatan kanggo bisnis ing Facebook, kayata Piksel, iklan, lan liya-liyane.

    • Google

    . Nanging, ngajokake, sampeyan dadi luwih katon ing Google lan mulai nemu lalu lintas sing luwih ditargetake menyang domain sampeyan. Google Analytics

Google Analytics ora panggonan biasa kanggo ngirim situs utawa blog. Nanging, sampeyan ora bisa urip tanpa alat iki yen sampeyan pengin nganyarke merek sampeyan online. Iku mbantu kanggo ngawasi statistik situs lan nyedhiyani sampeyan karo kabeh metrik sing penting sampeyan kudu nglacak sukses SEO kampanye. Sisih paling apik yaiku alat gratis sing kasedhiya kanggo pamilik situs web saka sak ndonya. Pinterest

Pinterest iku platform media populer sing adhedhasar isi visual. Nalika sampeyan ngirim blog menyang Pinterest lan verifikasi profil sampeyan, sampeyan bakal entuk backlinks sing gratis, relevan lan berkualitas, miturut kondisi sampeyan nyedhiyakake pangguna sing duwe informasi kualitas. Menapa malih, direktori backlink iki bakal mbantu sampeyan nambah kesadaran merek lan narik kawigaten pelanggan potensial marang merek sampeyan.

  • Alltop

Direktori backlink iki migunani kanggo domain kualitas lawas sing nduweni wewenang marang para panganggo. Iku platform banget migunani lan bermanfaat minangka bisa nambah situs web Panjenengan cahya.

December 22, 2017