Back to Question Center
0

Kang paling apik alat backlink builder lan cara nggunakake?

1 answers:

Kanggo kula, proses link bangunan ora kaya nglarani akeh wong mikir. Saka tangan siji, ana atusan macem-macem kerangka online sing bisa dipilih, sanajan akeh sing kasedhiya ing akses sing mbukak. Nanging, sanadyan mangkono, ora ana alat panyipta backlink universal sing pas karo kahanan apa waé - it managed services contract in Portland. Kenapa? Mung amarga dasar-dasar inti banget kayadene 9 strategi 10 link bangunan. Praktik saben alat bangunan pranala sing ditemokake ing Internet bakal nglakoni kabeh sing padha - nemokake prospek sing bener, nyelehake, nggawe kontak, lan pungkasane nggayuh pranala sing apik.

Nanging, milih alat bantu pranala sing bener bisa nggawe luwih nyaman. Dadi, ing ngisor iki aku bakal duwe diskusi singkat saka telung kategori utama alat bantu pranala sing dijupuk ing umum. Kanggo nggolekake pertimbangan saiki kanggo "gawe" backlink tooling, aku bakal ndhaftar sampeyan sawetara opsi paling apik lan nggunakake-bukti ing saben kategori. Mangkono, sampeyan bakal duwe pangerten sing luwih apik ngenani apa sing kudu ditindakake, supaya bisa digunakake kanthi efisien, praktis alat paling apik sing kasedhiya ing wektu iki.

backlink builder tool

Sadurunge kabeh, ayo ngadhepi - tuku pranala utawa nglamar kanggo PBN link sing ana ing kono bakal dadi beboyo. Mulane, kita bakal fokus mung ing saben tool builder link sing bisa digawe kanthi manual. Maksudku, aku bakal maneh ngrancang kerangka online sing paling populer sing digunakake kanggo nelusuri, ngevaluasi lan mlumpat ing kesempatan anyar. Dadi, aku saranake gadhah kabeh alat sing gegandhengan dibagi dadi telung kategori utama, kayata: backlink indeks, alat pangolahan, lan alat manajemen jangkauan.

Backlink Indexes

Indeks backlink digunakake kanggo nemokake kabeh backlinks leading menyang URL individu utawa domain. Menehi akses menyang indeks, alat panyedhiya backlink kaya bisa arang banget ono gunane kanggo nemokake lan ngevaluasi sembarang prospek lan atribut pranala dhasar, contone, jangkar. Nalika nerangake pranala indeks, ana telung opsi utama, saben nyakup set metrik unik sing unik, sing paling umum ana ing kepercayaan halaman lan panguwasa domain. Dadi, opsi sampeyan milih alat gawe backlink sing paling apik yaiku ing ngendi wae antarane Ahrefs, Majestic, utawa Moz uga.

Backlink Processing Tools

Boten kados indeks backlink, alat pangolahan kasebut dipunginaaken kangge nganalisa data ingkang beda (kalebet indeks ugi). Informasi saka macem-macem sumber ditarik bareng kanggo dianalisis lan diproses kanthi skala. Alat pangolahan backlink uga apik kanggo nerjemahake data mentah dadi informasi sing luwih migunani lan ditindakna. Antarane liyane, aku nyaranake nyoba URL Profiler, Alexa, Semalt Analyzer, utawa Scrapebox tools kanthi macem-macem nambah-ons, kanggo pranala sing rusak lan kaca panguwasa mriksa ing tartamtu.

link building

Alat Manajemen Outreach

taktik. Maksudku yen nalika proses backlink wis rampung, sampeyan mesthi kudu alat khusus kanggo ngatasi lan nyetel jangkauan aktif ing skala. Kene sawetara opsi sing aku rekomendasikan kanggo pertimbangan: Pitchbox, Buzzstream, Ninja Outreach, Mailshake, utawa Gmass.

December 22, 2017