Back to Question Center
0

Carane mbangun backlink kualitas SEO kanthi bantuan backlink sites?

1 answers:

Artikel iki dirancang khusus kanggo wong-wong sing pengin nggawe backlinks kualitas lan tuwuh lalu lintas panelusuran organik kanthi bekerjasama karo backlink sites. Kita bakal ngomong babagan salah siji taktik SEO paling mbebayani situs sing durung tau krungu sadurunge. Cara iki kasusun kanthi sah nyolong rangking sampeyan liwat analisis backlink pesaing. Apa sampeyan kepingin weruh carane sampeyan bisa entuk manfaat saka pesaing niche pasar? Paling bisnis mung ora mikir babagan pesaing kaya sing terkenal ing kampanye SEO. Nanging, yen sampeyan duwe pendekatan pinter menyang bisnis online, sampeyan bakal nggunakake backlinks pesaing kanggo ngalahake persaingan kanthi gampang.

backlink sites

Analisis kompetitif

Sadurunge kita luwih lanjut, saingan? Sampeyan bisa entuk data iki kanthi nganakake analisis niche pasar sing entheng - hosting mssql asp net. Kanggo ngrampungake tugas iki, dianjurake nggunakake piranti analitis online profesional kayata Semalt Website Analyzer utawa Google Analytics. Loro-lorone piranti kasebut gratis lan bisa nyedhiyani data analitik sing tepat. Banjur gawe spreadsheet kanthi rong kolom - "saingan" lan "alamat situs web. "Saiki, waktune ngupayakake upaya bangunan pesaing sampeyan kanggo njupuk paling kualitas lan backlinks sing dituju kanggo domain dhewe.

Sampeyan kudu terus-terusan nelusuri backlinks pesaing TOP kanthi nggunakake piranti sing kasebut ing ndhuwur supaya tetep waspada marang rangking lan kampanye pemasaran online sing saiki. Kanggo ngotomatisasi proses iki, sampeyan bisa nyetel kabar otomatis kanggo saben pesaing sampeyan. Iku bakal menehi kabar babagan backlinks anyar sampeyan pesaing netepake lan owah-owahan padha ing kampanye bangunan link. Kanggo mirsani kabeh kesempatan anyar, sampeyan uga bisa nyetel tandha-tandha kanggo saben jeneng merek pesaing. Kanthi mengkono, sampeyan bakal diwenehi kabar kapan wae bakal kasebut kasebut ing web.

Menapa malih, sampeyan kedah nyimpen tab ing pranala anyar ingkang nedahaken pesaing niche pasar lan nelusuri kesempatan kangge ningkataken konten sampeyan. Umpamane, tautan anyar ing sumber web pesaing sampeyan bisa dadi tautan mangsa kanggo artikel utawa blog sampeyan.

Iku penting kanggo mriksa manawa pranala kasebut padha karo panjenengan utawa ora. Yen lagi, sampeyan kudu ngrambah situs sing ngubungake lan nyuwun supaya sampeyan nambahake kaca minangka sumber tambahan.

seo backlinks

Ana siji liyane entuk manfaat saka backlinks saingan pesaing. Sampeyan bisa milih apa wae saka pesaing sampeyan tanpa tautan tartamtu. Ing kasus iki, sampeyan entuk kesempatan kanggo masang merek ing kompetisi lan gain backlinks kualitas anyar.

Nemokake sumber web sing ngarah marang luwih saka siji pesaing

Sampeyan kudu nggoleki situs web sing nuduhke luwih saka siji saingan lan nyoba kanggo njupuk link saka sumber iki uga. Situs backlink iki bisa dadi latar mburi sing sampurna kanggo kampanye bangunan link.

December 22, 2017