Back to Question Center
0

Kang cara paling apik kanggo nggawe backlink sing bisa digunakake?

1 answers:

Nalika nerangake nyopir lalu lintas liyane menyang situs web sampeyan, kene teka Search Engine Optimization (SEO). Apa sampeyan nggarap blog pribadi, toko e-commerce sing cilik, utawa webshop online dhewe - cara mung kanggo mompa lalu lintas luwih akeh menyang proyek web sampeyan yaiku ndandani visibilitas online. Mangkono, goal utama situs web SEO sampeyan bakal ditampilake ing ndhuwur kaca pisanan asil panelusuran Google. Apa ndadekake SEO apik? Nalika nerangake optimalisasi sukses, strategi bangunan pranala antara unsur sing paling kritis kanggo njupuk timbal lan tetep metu saka kompetisi. Nanging carane nggawe backlinks sing bisa digunakake kanthi cara sing paling apik? Ayo ndeleng - remescar cream.

make backlinks

Ngadhepi iku - ora kabeh backlinks sehat. Maksudku sampeyan kudu nggawe kualitas backlinks prioritas utama, tinimbang jumlah sing. Yen ora, sampeyan bisa uga nggawe gawe piala luwih apik tinimbang sing duwe pranala sing ora pati aman ing kaca web sampeyan kanthi cepet bisa ngrusak kemajuan SEO saiki. Mulane, luwih apik sampeyan kudu wicaksana kanggo ndhelikake cukup lan kudu dipriksa kaping pindho sadurunge sampeyan nggawe backlinks urip. Mangkene, kanggo mbantu proses panyambungan lan riset link, aku saranake nggunakake salah sawijining alat online sing terbukti digunakake: Majestic, Semalt Analyzer, lan Ahrefs. Sampeyan bisa uga gabungke saperangan tools kanggo nemtokake samubarang kabeh. Mengkono, ayo ngerti apa sing kudu dilakoni, lan apa sing kudu ditindakake kanthi sawayah-wayah. Ing ngisor iki aku bakal nemokake prabédan jelas antarane link kualitas paling apik sing bisa digunakake kanggo kemajuan panjenengan, lan sing paling apik sampeyan kudu nyingkirake ing kabeh biaya, utawa paling ora ing short notice.

Backlinks

Ana telung faktor utama sing nggawe kualitas backlink - kepercayaan, relevansi, lan lokasi kaca. Kredensial apik tegese yen backlinks sing kudu digawe saka mung wewenang lan dipercaya domain, kayata sumber media sing kawentar ing donya, situs web PR, utawa platform sosial sing utama. Tautan relevansi nyaranake yen sampeyan bali menyang situs web sampeyan kudu tansah relevan karo topik utama. Maksudku mesthine ana hubungane karo duwe link menyang blog teken sing nuding situs web rekayasa. Nganggo apa-apa sing ora relevan, umpamane, tulisan blog kanca ing olahraga musim dingin ora bakal dilakoni. Lokasi kaca ora prasaja uga - posisi sing bener nggawe backlink luwih apik kanggo Google. Contone, sing ditemokake ing footer, sidebar, utawa bio penulis bakal tansah kurang bobot. Ing wektu sing padha, pranala kontekstual biasane duweni nilai sing paling dhuwur.

Bad Backlinks

Sejatine, backlinks sing ala dikenal kanthi tampilan sing cetha, prilaku manipulatif, lan tujuan penipu. Mangkene, Google prihatin karo kabeh backlinks "ora wajar" lan biasane ngukum situs web kanthi narik posisi peringkat. Kanggo nggawe backlinks aman, tansah ngleksanani kaping pindho karo alat online sing kasebut ing sadurunge. Luwih khusus, sampeyan kudu ora duwe bayaran bali, backlinks sing ditransfer, utawa backlink sing ora ana hubungane, uga liwat sing dioptimalake (i. e. , kanthi teks jangkar akeh dikempalken karo kata kunci). Mengkono, manawa sampeyan tetep adoh saka solusi apa wae sing agresif, kayata farms link bangunan, kiriman tamu spam, petunjuk kualitas murah, lan perangkat lunak otomatis sing dirancang kanggo nggawe backlink generasi kanthi cara sing dikelola kanthi otomatis.

December 22, 2017