Back to Question Center
0

Carane nggawe aku Tindakake pranala kanggo situs web sandi?

1 answers:

Nerangake tanpa ngandika yen tanpa profil backlink sing apik, meh ora ana situs web kanggo pangkat apik ing Google, utawa paling ora ditemokake ing antarane sepuluh asil panelusuran. Kanggo nyegah penyalahgunaan, penipuan, utawa trik sing bisa digoleki kanthi algoritma peringkat, raksasa panelusuran ing donya wis suwe wiwit taun kepungkur.Mangkene, Google bakal ngasilake saiki mung backlinks alami, murni lan banget wigati. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sawetara cara sing paling cerdas kanggo nggawe backlink Do Do Follow kanggo situs web sampeyan. Nanging sadurunge apa-apa, aku kudu miwiti karo sawetara definisi prasaja - cctv security camera in uk.

follow backlinks

Ora perlu ngandhani yen pranala sing narik kabeh titik Internet bebarengan - kabeh wong sing ngerti. Nanging ora kabeh wong duwe bobot sing padha. Nyatane, ana rong jinis pranala sing beda - Non Follow and Do Follow backlinks. Sinau ing basa Inggris biasa, pranala karo Non Follow meh ora bisa dibatalake saka sudut pandang mesin telusuran utama. Padha dirancang kanggo nggawa lalu lintas rujukan. Ing tangan liyane, Nanging, Do follow backlinks nggunakake direktori khusus, artikel, lan kaca landas kanggo nransfer wewenang siji situs web liyane.

Ketoke, Nggawe backlinks luwih harder kanggo njaluk, lan sing paling umum padha saenipun kudu disisipake dening webmaster trampil. Lan ing kene, pungkasane kita bakal teka - ing ngisor iki ana sawetara cara sing pinter (salah siji sing gratis utawa kadhangkala ora) kanggo nggawe Backlinks sing luwih apik kanggo peringkat situs web sing luwih dhuwur ing Google:

  • Google Plus yaiku platform sosial standar sing bisa dadi alat sing kaget nalika digunakake kanthi bener. Kabeh sing perlu ana salah siji kanggo duwe profil pribadhi dhewe utawa mlebu kanggo akun anyar. Sabanjure, pindhah menyang "bab" bagean lan ngowahi isi teks, uga link utama sing diwenehake menyang situs web sampeyan. Luwih gratis kanggo nambahake akeh link Backlink sing perlu, nanging ora keluwihan karo sing. Yen ora, upaya sampeyan bisa uga dikenal Google minangka spam utawa manipulasi.
  • Onemission yaiku situs web lawas sing apik sing wis mbantu aku karo backlinks Do Follow kanggo taun-taun pungkasan. Cukup ndhaftar kanggo njaluk roll khusus editor, lan aran gratis kanggo ngakses situs web kabeh lan milih kategori sampeyan perlu.
  • Dmoz uga situs banget, kang utamane ngurusi pengiriman blog kanggo tujuan link-generasi. Kabeh sampeyan perlu ing Dmoz kanggo milih kategori tengen sing cocog karo subyek utama situs web utawa blog. Antarane fitur unik, aku nyaranake nggunakake sumber iki kanggo nemokake backlinks paling apik sing digawe dening saingan sing cedhak kanggo nggawe dhewe nganggo.

dofollow backlinks

  • Storify iku panggonan sing apik kanggo njaluk ekstra Aja Tindakake backlinks - mung saka ngomentari. Cukup nggawe akun anyar lan nerusake bagean "komentar panas". Mangkono, sampeyan bakal bisa nikmati maksimal loro backlinks kualitas apik saben akun siji.
  • Sawise kabeh, sampeyan bisa mbayar neng Trell. co lan pilih minangka backlinks akeh kanggo ngedongkrak peringkat sing pengin. Menapa malih, sing ora ngewrat sampeyan dollar - layanan gratis. Mengkono, catheten maneh - aja ngluwihi wates backlink lan kreasi sing cepet banget. Yen ora, sampeyan bakal ngunggahake bendera abang nelpon Google kanggo penalti sing ora bisa dihindari.
December 22, 2017