Back to Question Center
0

Apa unsur utama nggabungake SEO lan perusahaan desain web?

1 answers:

Punika kabeh sampeyan kudu ngerti babagan apa sing nggawe SEO desain lan perusahaan desain web ndhuwur. Ngenali lalu lintas organik tartamtu, banget asring pemilik bisnis online ngilangi optimasi panelusuran kanggo konsentrasi usahané utamané ing desain kaca web. Mangkono, kampanye marketing bakal dadi kaya lomba nganggo sikil kayu. Akeh, yen sampeyan nemokake agensi lengkap kanggo nangani promosi online kanggo bisnis sampeyan, apa unsur utama nggabungake SEO lan perusahaan desain web? Sawise kabeh, sampeyan ora bakal pengin bali menyang awal banget lan mbayar kabeh dhuwit lan pegawe maneh.

seo web design company

Supaya, ngerti apa sing kudu dikombinasikake karo SEO lan perusahaan desain web murni cekap kanggo mesthekake proyek bisnis sabanjure mlaku kanthi apik, ngelingke pitfalls sing paling umum. Ing bab iku, optimasi situs utama sampeyan kudu dadi bagéan integral saka desain web sampeyan ing kabeh. Ora ana kamar sing ditinggalake kanggo post-therapy. Maksudku kene sing situs web sampeyan sing wis ana ora mung "plestered" utawa "polesan" karo SEO. Apa sampeyan njaluk salah, lan proyek online komersial sampeyan bakal gagal ngrampungake gol bisnis utama sampeyan kanthi lengkap.

Nggawe situs web mesum SEO ngirimake nilai pangguna kanggo para pengguna perlu perencanaan sing ati-ati lan rencana aksi sing apik kanggo nampilake produk utawa layanan sampeyan ing ngarep pemasar sasaran kanthi cara sing paling apik. Punika dasar-dasar sing bakal dilindhungi dening saben SEO apik lan perusahaan desain web, pisanan lan paling penting:

  1. Situs web sampeyan kudu nggulung sak rencana marketing online sing mantep. Kabèh kudu ing panggonan - wiwit kanthi model bisnis sing resik lan cetha, kanggo alat marketing tartamtu lan proposisi sing luwih penting.
  1. Njupuk domain sing paling cocok, priksa manawa jeneng domain ndadekake pangerten lan cocog kanggo kepentingan bisnis sampeyan. Subdomains utawa variasi kasebut kudu nuding menyang situs web utama. Ing wektu sing padha, penting banget kanggo kabeh mau tansah ngarahake menyang versi resmi siji saka situs sampeyan. Aja njaluk kesasar yen SEO utawa perusahaan desain web nyaranake jeneng domain taruhan ing tembung kunci. Ing gesang nyata, bisa ndadekake dorongan minor mung, mung kanggo proyek lokal.
  1. Pay manungsa waé cukup nalika milih sistem manajemen isi sing bener. Strategi isi sampeyan kudu becik cocog karo gol utama, tinimbang sing luwih disenengi dening SEO utawa perusahaan desain web. Kene sawetara saran cukup kanggo isi sampeyan:
  • Kesadaran pangguna (tulisan blog, pedoman praktis, artikel lengkap, webinar migunani lan bagian FAQ);
  • Pertimbangan kompetitif (panuntun pangguna, studi kasus, review prodhuk utawa layanan, tutorial, lan perwakilan);
  • Konversi lan timbal generasi (free trials utawa konsultasi, review pelanggan, crita sukses, testimoni asli saka klien seneng, dll. ).

Pikirake kegunaan situs web sampeyan minangka kombinasi teknis SEO teknis, desain web pangguna sing gampang, lan intuisi navigasi ing kaca. Maksudku nglebokake kaca web bebarengan sampeyan kudu mbudidaya kanggo kabutuhan pangguna pungkasan lan basis optimalisasi telusur kanggo tujuan indeksasi. Mangkono, ing kene ana titik peluru utama sing bakal dianggep dening perusahaan SEO lan perusahaan desain web:

  • Tata letak spesifik piranti kanggo netepake kacepetan pangreksan kaca sing paling apik;
  • Hierarki desain web kanggo nggambarake saben unsur kaca sing ngerteni pentinge;
  • Landing, halaman ngarep, lan kabeh pandhu arah situs kudu paling cetha kanggo kabeh - kedhaftar sampeyan sing asli lan golèk crawler;
  • Pilihan nggoleki situs sing wigati lan sing luwih apik kanggo pengalaman njelajah sing luwih apik, lan tujuan indeksasi;
  • Desain mobile-responsif kanggo nggawe gampang lan cepet ing piranti portabel;
  • Entri wangun bobot entheng, sing kudu gampang diakses lan kanggo ngisi.

seo web design

Mbalik maneh menyang titik indeksasi, ayo ngadhepi - crawler nelusur kudu "maca" isi kaca sampeyan lan "ngerti" njupuk keputusan peringkat ing posisi tangga situs web sampeyan ing daftar Google SERPs. Lan iki kudu dikenali dening saben SEO sing layak lan perusahaan desain web bisa dianggep akehe kanggo nyewa. Maksudku, prioritas utama kaca sampeyan kudu diwenehi ing isi teks sing luwih pepak ngluwihi rancangan utawa pituduh ing kaca kasebut. Temtu, sampeyan bakal duwe sawetara kaca web sing kasedhiya karo gambar, file PDF, video, utawa konten multimedia liyane kanggo pengalaman panganggo sing luwih apik, lan katon elegan uga. Nanging, nalika saben desain web sampeyan babagan pangrampung lengkap, aja lali nerangake mesin telusur ing basa sing cetha babagan saben elemen visual sing di-host ing kaca.

Sawise maneh - tanpa paling ora optimasi gambar ngoleksi bot mung ora bisa nemokake bab singa saka konten visual kanggo ngindeks. Ora bisa ngomong yen gambar, video, lan PDF bisa digunakake kanggo sumber lalu lintas sing apik banget. Kajaba iku, sing bakal dadi kesempatan sing unik kanggo nyakup sawetara tembung kunci ekstra utawa frasa long-buntute kanggo kemungkinan sing luwih apik kanggo ditampilake ing antarane asil telusuran ndhuwur.

Iki kabeh sampeyan kudu ngerti babagan optimasi gambar. Proses sacara teknis langsung. Maksudku kabeh iku cukup prasaja - mung nyimpen kabeh deskriptif, sejatine cocok, lan aja spam utawa nglebur. Iki minangka gambar peluru gambar SEO sing digunakake dening saben perusahaan desain web:

seo design

  • Jeneng berkas kudu nyedhiyani gambaran sing jelas lan tepat kanggo saben gambar siji;
  • Teks tandha Alt ngirim menehi gambaran gambar alternatif supaya bisa dimangerteni dening bot-bot sing "buta", nguatake relevansi isi visual lan bobot tembung;
  • Nggawe saben gambar sing luwih disengaja kanggo saham media sosial nggunakake OpenGraph utawa alat online liyane sing kasedhiya ing akses mbukak;
  • Ngoptimalake ukuran gambar kanggo mesthekake cepet download lan kecepatan maksimum kaca loading, tanpa ngompres file kanthi biaya kualitas visual;
  • Kanggo struktur situs web sing luwih apik lan indeksasi sing lancar, aja lali nambahake saben gambar sing di-host ing kaca web menyang XML utama sitemap.

Mangkono, priksa manawa isi kaca (sethithik sawijining bagéan sing paling penting) tansah gampang ditemokake, dingerteni kanthi jelas lan nduweni tampilan elegan ing struktur website utama. Cukup kanthi cara sing bener - lali babagan aspèk SEO canggih utawa cara desain web sing canggih banget. Nggawe mriksa kaping pindho ing kinerja situs web sampeyan, mung ana wektu sing bisa dilalekake babagan sing wis ana.

December 22, 2017
Apa unsur utama nggabungake SEO lan perusahaan desain web?
Reply