Back to Question Center
0

Carane pangembang web bisa nambah teknis SEO?

1 answers:

Visibilitas situs web ing asil panelusuran organik yaiku tujuan utama promosi lan pangembangan situs web. Situs sampeyan bisa digawé lan dirancang kanthi bener, nanging yen ora katon ing kaca asil panelusuran kapisan utawa kapindho, sampeyan bakal ora bisa ngowahi lalu lintas lan sales. Optimisasi mesin telusur bisa ningkatake posisi situs lan ngarahake lalu lintas sing dituju menyang situs sampeyan. Nanging, kudu digunakake kanthi wicaksana lan sacara komprehensif. Maksudku sampeyan kudu ngleksanakake teknik optimasi menyang desain website, kode lan struktur.

SEO luwih akeh tinimbang pranala bangunan lan riset kunci. Ana akeh aspek teknis sing dikontrol dening pangembang SEO sing nemtokake peringkat situs ing kaca asil panelusur. Ing artikel iki, kita bakal nyathet babagan sawetara aspèk teknis SEO sing bisa nambah posisi situs web lan nggawa lalu lintas luwih ditargetkan menyang domain. Tutor SEO kanggo para pangembang web

Optimasi mesin telusur teknis nuduhake kabeh unsur sing tansah dilebokake ing layar adoh

seo developer .

Pangguna rata-rata ora bisa mirsani aspèk kasebut tanpa ndeleng kode sumber kasebut. Unsur ing ngisor iki nuduhake kecepatan, redirections, header HTTP, flash, Javascript lan liya-liyane. Ayo kita ngrembug sawetara aspek kasebut kanggo mangerteni carane bisa nyumbang menyang situs SEO sampeyan.

  • Kacepetan situs

Aspèk SEO kayadene kecepatan situs kudu prioritas nomer siji kanggo gawe situs web panjenengan. Kecepatan kaca iku faktor peringkat Google penting sing langsung nyebabake pengalaman panganggo ing situs kasebut. Pungkasan, iku bakal nggayuh konversi situs lan metrik situs web liyane. Cukup elinga suwene sampeyan ngenteni nganti situs sampeyan klik diunggah. Proses iki njupuk luwih saka 3-5 detik kedhaftar dadi rumangsa jengkel lan bali menyang asil panelusuran.

Yen sampeyan kepengin nyedhiyakake pangguna kanthi pengalaman sing sampurna lan entuk peringkat dhuwur ing Google, sampeyan kudu peduli babagan kacepetan situs. Sampeyan bisa mriksa kacepetan situs nggunakake alat Google Speed ​​Test utawa mbandhingake kacepetan situs kanthi saingan.

  • Pangalihan
  • Sayange, ana akeh pangembang web sing nggawe redireksi situs web salah. Loro jinis pangalihan bisa diselehake ing situs - 301 lan 302 pangalihan pangalihan. Tipe pangalihan pisanan sing digunakake ing SEO yaiku sawijining kaca sing dipindhah menyang ngendi wae utawa wis ditundhung. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngarahake pangguna uga nggoleki bot menyang kaca anyar sing cocok. Siji alasan liyane kanggo ngleksanakake pangalihan 301 yaiku njabut duplikat isi saka indeks. 301 pangalihan minangka kesempatan sampurna kanggo menehi kekuatan marang kaca situs web sing beda-beda lan priksa manawa sampeyan nyimpen kabeh jus link saka kaca web sadurunge.

    302 pangalihan digunakake nalika kaca ora kasedhiya (f. e. yen sawetara produk ora metu ing wektu iki) utawa sampeyan nyoba versi domain anyar kanggo njaluk sawetara saran pelanggan nanging pengin nyimpen rangking versi lawas domain sampeyan. 302 pangalihan kanthi bener nalika pemilik website yakin manawa pamindhahan ora permanen. Ing kasus iki, Google ora bakal nglebokake jus tautan ing antarane pangalihan lan ora mbusak URL kaca web lawas saka indeks. Mulane mbingungake 301 lan 302 pangalihan-pangalihan bisa nyebabake upaya SEO situs sampeyan.

    December 22, 2017
    Carane pangembang web bisa nambah teknis SEO?
    Reply