Back to Question Center
0

Kowe ngerti cara ndeleng backlinks situs web lan mriksa wong-wong mau?

1 answers:

Backlinks tansah dadi integral lan salah siji saka aspek sing paling duwé pengaruh saka konsep komprehensif Search Engine Optimization (SEO). Saiki, kesempatan sing paling apik ing Web kanggo konsentrasi perhatian sampeyan ing profil backlink.

Kenapa sampeyan kudu ngerti carane ndeleng backlinks situs web? Yagene kudu mriksa supaya tansah gawe cepet ing wektu? Mung amarga ngalami manfaat gedhe kanggo posisi peringkat panelusuran sing luwih dhuwur perlu profil backlink supaya tetep sehat. Ing kasunyatan, saben webmaster lan pemilik bisnis online kudu tetep kerja ing backlinks kualitas kanggo njaluk situs web sing dicocogake karo owah-owahan pancet algoritma peringkat canggih Google.

how to see backlinks of a website

Mulane sampeyan kudu ngerti carane ndeleng backlinks situs web kanggo nggawe audit prasyarat pas wektune. Mangkono, sampeyan bisa tansah yakin yen kemajuan peringkat situs web wis lumaku kanthi apik - εφημερευοντα φαρμακεια ιλιον. Yen sampeyan ora duwe cukup kemampuan lan pengalaman praktis kanggo mbangun profil backlink kualitas sehat, seiring karo tetep samesthine - sampeyan lagi ing panggenan sing bener. Ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan cara-cara sederhana cara ndeleng backlinks situs web lan mbukak audit sing tepat - kaya pakar pemasar nyata. Mengkono, sampeyan bakal bisa fokus kanthi tepat ing unsur tengen sing dikarepake Google minangka cocog. Aku pracaya siji alat online ing ngisor iki bakal luwih mbiyantu kanggo sampeyan:

Google Webmaster Tools

Jebule, takon Google bisa dadi salah siji cara paling apik kanggo ngerti carane ndeleng backlinks situs web - langsung saka sudut pandang mesin telusur dhewe. Ing kasunyatane, Google Webmaster Tools minangka "elementary" framework sing bisa dibebasake gratis kanggo nguri-uri situs web lan profil backlink umum. Menapa malih, alat-alat online punika badhe nggayuh sae kangge webmaster lan pemula sanes ingkang mboten ngertos SEO.

Screaming Frog

Versi dhasar saka Screaming Frog bisa ditemokake ing akses terbuka gratis. Nanging sampeyan mung bakal nemokake kesempatan sing paling lengkap ing program iki sing apik ing ngisor rencana langganan sing dibayar ing sekitar 150 dolar saben taun. Sampeyan nganti sampeyan kudu mutusake - nanging aku nemokake malah versi dhasar sing nduweni keterbatasan sing cukup intuisi, loropaken kanggo nampilake lan migunani banget kanggo nggunakake. Iku gampang kanggo kula kanggo ngawasi pranala lan kemajuan peringkat sakabèhé - mung ngekspor kabeh data sing perlu luwih ditrapake menyang Excel.

check backlinks of a website

Semalt Analyzer

Alat web analitis luwih maju, biasane disenengi dening webmaster profesional, uga lengkap gambar bisnis online sing dikelola. Aku nemokake alat iki migunani ora mung kanggo SEO nanging promosi digital lan strategi iklan maneh kanggo tetep metu saka kompetisi. Aku kaget yen Semalt Analyzer bisa mbukak lawang menyang pemantauan pasar urip lan nglacak ora mung kanggo kemajuan situs webku nanging uga kanggo posisi sakabèhé mungsuh pasar saya - temuan sing paling cerdas kanggo nggawe dhewe, uga kesalahan lan kesalahane elinga njupuk missteps manawa.

December 22, 2017