Back to Question Center
0

Carane aku njaluk bali menyang situs sampeyan nganggo DoFollow?

1 answers:
Ing kene aku bakal ngomong babagan pirang-pirang cara sing inovatif kanggo njaluk backlinks menyang situs karo DoFollow lan Page Rank - kaya aku sawetara sasi kepungkur kanggo blog pribadiku. Ing ngisor iki aku bakal maneh skema paling apik kanggo njaluk sawetara backlinks kualitas - mung njupuk saka panggonan ing ngisor iki: Squidoo blog, dot EDU situs web, lan Web 2. 0 profil. Sawise kabeh, sampeyan bisa uga njaluk backlinks kanggo situs mung dening looking ing Web kanggo sawetara sing rusak kanggo ndandani mau. Squidoo

Iku blog apik karo 7 PR, uga Global Alexa Rank teka 204 (Skor AS dianggep ing 166) - website developers in kansas city. Mulane ngubungake karo Squidoo bisa uga apik kanggo situs web utawa blog. Mesthi, ora dadi tugas sing gampang kanggo njaluk backlinks menyang situs saka Squidoo. Nanging ing kene ana trik sing digunakake kanggo blogku - isi Google search bar kanthi query asiling kaya "ADD" plus "TO" plus "THIS" plus "LIST" plus "SITE: SQUIDOO. Tuladha. "Mangkono, sampeyan bakal ditampilake kabeh panggonan ing Squidoo ing ngendi sampeyan bisa nggawe trick kanthi nambah dhaftar, nampilake URL sing dipasang karo tembung kunci anjal, supaya kabeh ana ing panggonane - lan objektif sampeyan wis lengkap.

Backlinks Pendidikan

Iku misuwur situs dot EDU mbokmenawa sumber online paling dipercaya, saka sudut pandang mesin telusur kaya Google dhewe. Upamane, yen sampeyan njaluk backlinks menyang situs saka sing kanggo tujuan pendidikan banget, sampeyan bakal katon minangka sumber banget dipercaya uga. Kabeh iku cukup prasaja - saupama ora saben dot situs web EDU menehi kesempatan kanggo nggawe akun pribadhi kanggo ngomentaran, sampeyan bakal kudu menehi hasil karo murid institusi sing duwe akun login kanggo njupuk link saka wong-wong mau.

Web 2. 0 Profil

Ya, padha dadi masalah. Supaya saben backlink saka wong-wong mau! Lan ana akeh Web 2 sing beda. 0 sumber kanggo njaluk bali menyang situs, karo DoFollow tartamtu. Kabeh sing perlu kanggo mlebu prosedur pendaftaran gratis, nggawe profil pribadi lan isi deskripsi lan bagean bio karo backlink. Antarane liyane, aku nemokake Flickr lan LinkedIn minangka sing paling disenengi kanggo ngubungake.

backlinks to your site

Ndandani Link Broken

backlinks. Bab iki kaya saben wong, situs web otoritas dhuwur sing ngulandara kanthi akèh pengunjung biasané nyerbu pranala sing akeh banget. Mesthi, padha ora bakal pengin nampa pelanggan menyang 404, utawa apa wae sing saiki ora kasedhiya, utawa ora bisa ditindakake. Dadi, sampeyan bebas nyuwun supaya bisa ngganti backlinks sing rusak kanthi alternatif sing cocog kanggo sampeyan. Kabeh sampeyan perlu nelusur tautan sing rusak nggunakake ekstensi Chrome, utawa piranti dobel backlink liyane sing kasedhiya gratis, kayata Open Site Explorer dening Moz, Analyzer dening Semalt, utawa Screaming Frog SEO Spider.

December 22, 2017