Back to Question Center
0

Carane njaluk backlinks tanpa aktivitas spammy?

1 answers:

Backlinks dadi faktor peringkat pinunjul kanggo sebagian besar mesin telusur. Iku nuduhake panguwasa domain tartamtu lan nilai kanggo pangguna. Yen sampeyan pengin mbangun kampanye optimasi search engine asil kanggo situs web lan terus-terusan nulungi lalu lintas organik, sampeyan kudu menehi perhatian khusus marang strategi bangunan link - registration yahoo. Prinsip utama sing kudu dilakoni yaiku kualitas pranala internal minangka faktor sing luwih penting kanggo Google dibanding kuantitas. Ing tembung liyane, backlinks kualitas luwih saka situs web biso dipercoyo sampeyan, reputasi sing luwih dhuwur sampeyan bakal entuk ing panelusuran mesin lan salajengipun sing luwih dhuwur sampeyan bakal pangkat ing SERP.

get quality backlinks

Senadyan teknik pranala pranala biasane ana hubungane karo aktivitas spammy palsu sing dirancang kanggo nglanggar pedoman Google. Nanging, kudu ditampa kaya mengkono. Ana akeh teknik bangunan link sing cerdas lan tepat sing bakal nambah situs web SEO tanpa spamming situs liyane. Yen situs sampeyan diselehake ing niche pasar rada kuwat utawa sabanjure, sampeyan bisa nantang kanggo njaluk backlinks kualitas. Nanging, ana sawetara teknik bangunan link 100% asil sing bakal nggawe luwih gampang kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan kanggo njaluk backlink kualitas sing paling apik. Ayo ngrembug saben cara sing luwih rinci.

Cara sing bener kanggo njaluk backlinks kualitas

  • Nggawe backlinks pesaing

Sampeyan bisa uga duwe akses lengkap menyang backlink pesaing liwat macem-macem piranti online kanthi manual nggoleki web kanggo penggalian tartamtu. Sampeyan ora mung sampeyan sing pengin nambah visibilitas bisnis online ing asil panelusuran, nanging pesaing sampeyan uga nggarap, utamane sing duwe posisi paling dhuwur lan ana ing pasar luwih saka siji taun. Sampeyan bisa kanthi gampang njaluk dhaptar backlinks pesaing sampeyan lan nemokake kualitas apik saka wong-wong mau. Iku urusan hukum sing ora nglanggar aturan Google. Nanging, bayangna carane bisa dadi terkenal kanggo kampanye optimasi sampeyan. Kanthi mbalekake backlinks pesaing, sampeyan bisa nemokake kesempatan bangunan link anyar lan nambah SEO sampeyan.

Kanggo miwiti riset niche pasar, sampeyan kudu nggoleki pesaing utama TOP ing niche sampeyan. Situs web iki nduweni profil link sing luwih apik tinimbang sampeyan, lan kene sampeyan bisa njaluk backlink paling apik kanggo kampanye sampeyan.

Sanalika sampeyan nemokake pesaing niche utama, sampeyan kudu miwiti nganalisa backlinks. Kanggo nyederhanakake tugas iki, sampeyan bisa nggunakake alat pangoptimal sing kasedhiya kayata Semalt Auto SEO, Monitor Backlinks utawa Moz.

Sampeyan kudu nambah domain pesaing sampeyan menyang salah siji saka piranti kasebut, nggunakake metrik sing kasedhiya kanggo nemtokake backlinks sing patut diwarah. Aja nyoba kanggo niru kabeh amarga bisa katon curiga lan ora kabeh pranala sing kualitas. Wigati banget yen kabeh sumber web duwe pranala sing ala, malah domain sing paling wigati karo Pagerank paling dhuwur uga. Minangka sampeyan bisa ndeleng gambar sakabèhé, sampeyan kudu nginjen mung pranala sing nduweni wewenang sing paling dhuwur. Minangka aturan, luwih rumit iku kanggo njaluk backlink kanggo situs web, sing luwih dhuwur nilai wis.

Sampeyan bisa mriksa domain wewenang wangun sing saingan sampeyan njaluk pranala. Kanggo mriksa informasi iki, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake piranti analitis profesional loro iki sing bisa didownload online - Semalt Web Analyzer lan Moz Domain Authority. Kanthi njupuk metrik sing terkenal iki, sampeyan bisa mangerteni carane situs kasebut ngubungake menyang situs web pihak ketiga. Pay manungsa waé khusus marang link dofollow sing nduweni nilai paling gedhe kanggo optimasi search engine.

Yen sampeyan nemokake situs web karo metrik sing sampeyan butuhi, sampeyan kudu mriksa yen situs iki relevan karo industri sampeyan utawa ora. Menapa malih, sampeyan kedah mriksa kepanggih pesaing sampeyan. Sampeyan kudu mriksa manawa ana tulisan blog, artikel utawa referensi ing rong ukara. Coba sampeyan bisa nyedhiyani situs web iki kanthi kualitas lan isi sing padha karo woro-woro lan dadi kontributor.

  • Nliti isi ing ngendi pesaing sampeyan kasebut

Sampeyan ora cukup mung ndelok kanggo saingan niche pasar sampeyan. Kanggo entuk manfaat saka backlinks, sampeyan kudu ngerti ngendi jeneng merek kasebut ing web. Sampeyan bisa mriksa informasi iki kanthi nggunakake alat sing saya sebat sadurunge. Goleki kabeh nyebutake marang perusahaan pesaing lan cobanen dadi wong liya. Kanthi mengkono, sampeyan bakal nambah kesempatan kanggo njaluk luwih backlinks kualitas.

Infographics minangka cara sampurna kanggo nampilake informasi statistik ing format sistematis. Penerbit online sing kondhang kayata Huffington Post, Pengusaha, Forbes, lan liya-liyane nggunakake infographics ing artikel kasebut kanthi rutin. Cara nyedhiyakake informasi iku apik kanggo bangunan link uga nyopir lalu lintas saka saluran sosial minangka jinis isi sing bisa ditrapake banget.

  • Nggunakake blogging tamu kanggo njaluk backlinks kualitas

Blogging tamu iku kesempatan sampurna kanggo wong sing seneng nambah bisnis online. Nganggo teknik bangunan link iki, sampeyan bisa sesambungan karo para pelanggan potensial lan nggawe hubungan setya karo kanca-kanca. Ana yakin umum yen Google ora nggunake cara iki kanggo nggayuh pranala internal. Nanging, Google uga nampa kontributor tamu. Mulane sampeyan ora bisa khawatir babagan penalti yen jugangan tamu ora diobati karo iklan lan pranala spam. Priksa manawa sampeyan mung nyebarke isi sing apik ing postingan tamu sing bisa dadi apik kanggo para pamaca lan kemungkinan bakal ngowahi akun kasebut menyang pelanggan. Yen ora, teknik bangunan link iki ora ana gunane kanggo situs web SEO sampeyan.

  • Nggawe struktur ngubungake internal

Kanggo mesthine sampeyan bakal entuk keuntungan saka kampanye bangunan link, sampeyan kudu nggawe struktur pranala internal sing padet. Ora bakal menehi dorongan rangkep dadakan, nanging bakal nambah pengalaman pangguna karo situs sampeyan lan menehi sampeyan kesempatan kanggo mbangun tautan ngleksanakake jangkar teks pilihan.

Kesimpulan

Kanggo nyimpulake, aku pengin dicathet yen ora perlu tuku tautan utawa nggunakake teknik mbayar lan cidra liyane kanggo nggawe kampanye bangunan link menang. Sampeyan bisa kanthi gampang nggayuh tujuan sampeyan ngleksanakake kasebut ing ndhuwur. Iku migunani, asil lan, apa sing paling apik, nglamar mau sampeyan ora bakal njaluk penalti Google. Seng sabar lan terus-terusan kaya proses bandhing link bisa uga akeh wektu lan rumit. Nanging, ing jangka panjang, sampeyan bakal entuk dhuwit sing paling dhuwur kanggo investasi.

December 22, 2017