Back to Question Center
0

Carane akeh backlinks kudu tumuju menyang situsku?

1 answers:

Pitakonan "Kaping pirang-pirang backlink kudu ing situsku?" Yaiku sing paling sering dijaluk ing bal "digital". Kita krungu paling sethithik kaping saben dina saka klien kita. Backlink sampeyan kudu langsung gumantung marang tujuan bisnis sampeyan. Sing luwih akeh sampeyan pengin entuk, luwih backlinks menyang situs sampeyan bakal perlu - smart attendance management system. Nalika aku ngomong babagan prestasi, aku tegese peringkat, tembung kunci sing dituju, nomer pengunjung, persen konversi lan sateruse. Saiki, sampeyan ora duwe ribuan backlinks sing nggawa menyang situs sampeyan, nanging Google wis ngganti algoritma peringkat, nggawe kualitas luwih akeh. Sampeyan bisa uga duwe sawetara backlinks kualitas menyang situs saka sumber banget wewenang, lan bakal cukup kanggo mesin kanggo peringkat situs dhuwur ing SERP. Dadi, sampeyan duwe nomer backlinks sing ora kaetung saka domain spam berkualitas sing mung bisa ngrusak rangking sampeyan lan ngancurake upaya SEO sampeyan.

how to backlink your website

Nomer backlinks ora bisa 100% bener amarga beda-beda saka bisnis utawa bisnis.Kayata, bisnis lokal bisa nampa peringkat tartamtu kanthi mundhut 50 backlink kualitas, dene jumlah backlinks kanggo perusahaan gedhe padha ora menehi asil sing katon. Kanthi 50 backlinks kualitas, bakal cukup kanggo nyedhiyakake peringkat kaca pisanan kanggo luwih saka telung istilah panelusuran karo rata-rata tingkat kompetisi.

Kanggo nemokake jawaban sing bener kanggo pitakonan iki sampeyan ora perlu nyetel target. Tinimbang, sampeyan kudu kanthi alami lan terus-terusan mbangun pranala njaba kanthi konsisten. Sampeyan kudu njupuk proses iki minangka soko sing aktif lan stabil. Sanalika sampeyan mungkasi ngundhuh pranala sampeyan, sampeyan bakal miwiti ngalahake panguwasa lan peringkat. Mulane sampeyan kudu terus nlusur kesempatan anyar kanggo nampa pranala njaba sing luwih akeh menyang situs sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug sawetara variasi sing perlu ditimbang nalika sampeyan nggoleki jawaban sing bener ing pitakonan "Pira pinten backlinks kedah nedahaken situs kula?"

nomer backlink sampeyan kudu?

  • Tingkat kompetisi

Nomer backlinks sampeyan kudu pangkat gumantung saka daya saing istilah-istilah sing ditelusuri. Yen saingan sampeyan duwe akeh backlinks kanggo saben tembung kunci, sampeyan uga kudu ngunggahake potensial peringkat sampeyan nambahake jumlah backlinks. Sampeyan kudu riset niche pasar lan priksa manawa akeh pranala menyang saben kaca sing pangkat dhuwur ing Google SERP. Nindakake panaliten iki, ora nglirwakake situs web kanthi backlinks lan situs kanthi pranala paling ora. Jumlah rata-rata kudu dibagi dening 8. Nomer final sing bakal entuk ora tepat amarga sampeyan ora ngerti babagan kualitas pranala kasebut. Kualitas backlinks

Miturut algoritma Google saiki, sampeyan ora bisa nggawe aksen utami ing jumlah backlink minangka aspek paling penting Bangunan link punika kualitas jus link teka. Minangka aturan, siji backlink kualitas apik worth ewu backlinks kualitas apik. Varian sing paling apik yaiku nemokake tegese emas antarane kualitas lan jumlah pranala njaba.

backlinks for website

Backlinks sing tumuju situs kudu ngetutake kriteria sing spesifik:

  • ngirim lalu lintas sing dituju;
  • dadi relevan lan kualitas;
  • dipasang ing isi kualitas;
  • asal saka sumber sing dipercaya;
  • diselehake ing kaca kanthi PageRank dhuwur;
  • ngirim ora dadi timbal balik;
  • ora gampang diduweni.

December 22, 2017