Back to Question Center
0

Apa cara sing bisa kanggo njaluk backlinks ing taun ngarep?

1 answers:

Everybody who works on a digital market knows that link building is critical to success when it comes to raising authority website and getting rank higher on SERP. Yen sampeyan seneng peringkat luwih dhuwur ing SERP, sampeyan butuh luwih backlink. Kualitas lan isi sing wis digawe apik ora bakal katon dening pembaca potensial sampeyan yen ora ana link - piccoli gonfiabili con palline. Dadi, backlink kualitas minangka salah sawijining faktor paling penting ing optimasi search engine saiki. Kabeh artikel lan kiriman peringkat duwe ton saka pranala saka sumber kualitas liyane sing nuduhake. Pranala kasebut minangka swara kanggo kaca-kaca sing dikira Google minangka kuoso. Google nyathet kaca kanthi ribuan pranala minangka luwih biso dipercoyo tinimbang kaca kanthi sepuluh backlink. Nanging, menawa pranala iki asal saka sumber-sumber web sing bisa dipercaya, bakal biaya lewong kualitas pranala njaba.

how to get backlinks 2018

We live in a world where all businesses need backlinks. Pemasar looking kanggo wong-wong mau saben dina, lan dadi cukup tantangan kanggo tetep ing ndhuwur game iki. Akeh pemasar mung mandheg kampanye bangunan link kaya dheweke nemokake ngganggu, ora ana gunane lan ora sopan. Nanging, ora ana cara kanggo nyerah. Kanggo nambah lalu lintas organik, sampeyan kudu nggawe profil backlink kualitas. Dadi, njupuk backlinks ing 2017, 2018 lan kabeh taun salajengipun bakal dadi prioritas utama. Ana sawetara cara sing ora bisa diowahi sampeyan bisa digunakake ing kampanye bangunan link kanggo entuk asil sing katon. Ing artikel iki, kita bakal nyawang téknik-tèknik iki plus tip-tip promosi-bangunan sing isih bisa ditindakake ing 2018.

Carane njaluk backlinks ing 2018?

  • Guest blogging

Blogging tamu iku kesempatan sing apik kanggo drive lalu lintas anyar lan diangkah menyang situs. Iku cara spesifik lan khusus kanggo nggawe jus link kualitas. Menapa malih, sampeyan menehi kesempatan kanggo ngenali dhewe minangka pakar industri lan nuduhake pangguna wewenang sampeyan.

Pendekatan sampurna kanggo nggawe backlinks internal yaiku nggawe blog kanggo situs sampeyan. Nanging, posting ing situs tamu sing wis duwe panguwasa dhuwur lan reputasi apik antarane pangguna nggambar lalu lintas sing digunakake ora bisa diakses. Ing saben kirim tamu, sampeyan kudu nggunakake byline kuasan adat sing ngowahi pranala menyang situs sampeyan. Sampeyan bakal nyedhiyakake kanggo sampeyan minangka promosi gratis lan nambah otoritas account sampeyan. Sampeyan nulis artikel gedhe sing adhedhasar riset lan minangka ijol-ijolan kanggo karya sampeyan nampa backlink sing terkenal. Kabeh katon adil, apa ora? Dadi, tujuan utamane mung kanggo tamu ing situs berkualitas tinggi, dhuwur. Aku menehi saran supaya sampeyan ora nggawe sampah artikel kanggo situs web spammy kualitas sing kurang apik.

      • Nyebutake pengaruh ing postingan sampeyan

      wong sing paling dhuwur lan niche sampeyan. Lagi nggawe lan nggawe pangguna klik ing wong. Artikel kaya ngene wis ditemokake sajrone wektu sing cendhak amarga padha narik lan ngemot informasi riset sing adhedhasar panaliten. Wong-wong sing nerbitaké artikel kaya mengkono kuwi kanthi alasan sing banget spesifik. Wong-wong mau pengin njaluk luwih backlinks kualitas liwat artikel iki. Dadi, nalika sampeyan nyritakake wong sing misuwur ing artikel sampeyan, sampeyan bakal paling kerep nggolek pranala sing luwih ditargetake menyang situs sampeyan. Siji liyane ditambah iku sing influencers pikiran sing kasebut bisa nuduhake artikel iki karo akeh pandherekipun.

  • December 22, 2017