Back to Question Center
0

Carane aku nambah backlink menyang blog anyarku?

1 answers:

Sadurunge nyatake sampeyan carane nambah backlink ing blog, ayo ngerti persis apa pranala luwih kritis kanggo proyèk blogging bubar dibukak. Apamané, yen sampeyan perlu blogmu apik ing mesin telusur kaya Google lan Bing, sampeyan kudu ngowahi backlink kualitas sing paling kuat namung. Sinau ing basa Inggris, ana rong pendekatan sing beda kanggo nambah backlink kanggo blog. Rencana pendhidhikan dhasar pisanan kalebu pranala kurang kualitas, sing bener ora bisa menehi blog apa wae kemajuan peringkat sing cukup wicaksana. Nanging ing sisih liyane, ngerjakake hard ing saben tautan alam saka relevansi ndhuwur bisa mbantu blog sampeyan nglebokake tingkat eksposur online sing anyar. Kangge kasunyatan, backlinks berkualitas tinggi tansah dadi faktor peringkat paling kuat katelu sing diakoni dening algoritma canggih Google.Mulane aku arep menehi sampeyan tips lan trik sing perlu kanggo nambah backlink becik ing blog kanggo kinerja online sing paling apik. Dadi, ing ngisor iki kita bakal miwiti karo marketing isi, blogging tamu, uga pengaruh ing media sosial kanggo tujuan ngasilake link.

Content Marketing

Apa sampeyan kasil blogging kanggo sawetara wektu, utawa wis mung miwiti project online pisanan sampeyan - cara paling apik kanggo njaluk backlink kuat. Intine menehi pirembugan konten teks sing bener lan menghibur sing bakal gampang nggawe maneh saham, pranala, lan ndadekake.

    nulis babagan topik sing paling anyar, up-to-date lan diakses dadi virus ing leading platform media sosial kaya Twitter, Facebook, etc;
  • yen sampeyan ngrampungake topik sampeyan saiki, pikirake babagan sing bakal ditindakake kanthi praktik sing paling apik ing postingan dhuwur sing kasedhiya ing Internet. Aku nyaranake nggunakake piranti gratis BuzzSumo kanggo nelusuri tren global relatif;
  • sadurunge ngirim tulisan sing wis rampung, tanya apa sampeyan bener-bener menang yen dibandhingake karo liyane ing pungkasan sing gegandhengan karo kiriman ditemokake ing panggenan liya ing Web.

content marketing

Blogging

. Blogging tamu malah luwih efisien kanggo proyèk-proyèk online sing relatif enom, amarga nyedhiyakake sumber wiwitan para pengikut sing setia lan ndadekake tandha piwulang saka kepribadian penulis lan "jeneng merek" ing komunitas sing relevan. Ing wektu sing padha, blogging tamu bisa menehi bener backlinks kontekstual sing paling kuat, kang utamané dianggep minangka bab 5 nganti 10 kaping luwih efisien, tinimbang sembarang pranala liyane.

Leverage on Social Media

Leverage media sosial katon sing lurus lan katon, nanging kene aku nyorot titik. Mung amarga nggunakake platform sosial utama kayata Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, lan Google Plus iku cara sing paling gampang lan cepet kanggo njaluk backlink kuat kanggo blog - sak durunge. Kabeh sing perlu yaiku nggunakake profil pribadhi ing saben platform kanggo ngisi bagian bio karo backlink pointing menyang kaca blog. Elinga, pranala sosial kuwi entuk manfaat banget kanggo mesin telusuran. Dadi, luwih apik sampeyan nginvestasi sawetara wektu kanggo mbangun online lan backlink kuat ing media sosial, entuk posisi peringkat dhuwur ing asil panelusuran Google kanthi bebarengan.

December 22, 2017
Carane aku nambah backlink menyang blog anyarku?
Reply