Back to Question Center
0

Apa wigati utama saka backlinks karo SEO?

1 answers:

Apa penting banget kanggo duwe backlinks kualitas nganggo SEO? Yen sampeyan pengin situs web bisnis tetep metu saka kompetisi, cara paling apik kanggo nyoba backlinks kualitas bangunan karo SEO sing kalebu nggawe konten, optimasi meta, lan mesthi katrangan riset. Dadi, apa gawe backlinks berkualitas kanggo promosi peringkat online maksimal? Ayo ndeleng apa sing nggawe backlink apik, lan apa cara sampeyan kudu nindakake strategi bangunan link kanggo entuk asil kinerja sing paling apik.

backlinks with seo

Apa Ndadekake Backlinks Quality karo SEO?

Kapisan lan utamané, kanthi definisi, backlink kualitas apik tegese sawijining pranala nuding menyang kaca web saka situs web pihak katelu liyane karo panguwasa kaca sing luwih dhuwur tinimbang sing saiki. Jebule, Google wis nglakoni sing paling apik kanggo nuduhaké panemumu sing aktif sing paling cocok lan cocog karo asil sing dikarepake kanggo tembung kunci sing cocog. Mangkono, raksasa panelusuran bakal menehi peringkat sing luwih dhuwur marang situs-situs sing wis nduweni wewenang sing kuwat, lan kanthi mangkono luwih akeh migunani lan migunani kanggo akeh wong. Makane ningkatake visibilitas online situs web sampeyan kudu duwe set backlinks kualitas karo SEO - кресла мешки недорого.

Apa Ndadekake Strategi Bangunan Ngenani Apik?

Ana akeh tips kanggo nambah strategi bangunan link. Nanging aku saranake sampeyan nyoba cara-cara ing ngisor iki kanggo nggawe mung pranala kualitas sing paling apik lan kasil minggat ing ndhuwur SERP:

  • Nggawe hubungan sehat karo situs web PR paling akurat kanggo nggarap siaran pers biasa. Mangkono, redistributing konten sampeyan dhewe (kanthi gratis utawa kanthi basis sing wajar) bakal menehi sampeyan kesempatan sing apik kanggo promosi online lan bangunan link kualitas.
  • Kirim menyang lokal lokal, statewide lan situs media saka skala global, sing paling cocog karo niche pasar utawa bisnis industri sampeyan. Mengkono, sampeyan bakal bisa ningkataké lan nerbitaké pencét penet, lan uga ndadékaké luwih akeh, langganan, backlinks lan lalu lintas web sing terus saya tambah.
  • Aja ngurangi wektu lan gaweyan nulis sawetara postingan blog - sing bakal mbayar, aku manawa. Ana kamar gedhe ing kene kanggo njupuk sawetara backlinks kualitas ekstra karo perbaikan SEO saka posting blog tamu. Elinga, komunitas blogging modern tansah nggoleki konten seger sing terkenal. Dadi, sampeyan kanthi cepet bisa dadi blogger tamu sing nuduhake kuwatir lan keahlian profesional sing kuat kanggo njaluk gawe backlink.

backlinks

  • Nemokake luwih akeh kesempatan lan sarana opsional opsional kanthi nggunakake alat online sing beda kanggo bangunan link lan optimasi pituduh ing situs. Ana akeh macem-macem alat online sing kasedhiya ing akses mbukak kanggo mbantu nglakoni. Dadi, aku wis tau nyoba Open Site Explorer dening Moz, Semalt Analyzer, lan Screaming Frog SEO Spider - lan nemokake akeh keuntungan sing ditutup kanggo backlinks karo SEO Aku durung tau ngerti sadurunge.

Supaya, mbudidaya sing nglakokake audit situs web sing bener kanthi alat sing bener bisa mbantu sampeyan ndeleng gambaran sakabehe kinerja situs web sampeyan sakabehe. Mangkono, sampeyan bakal bisa nglacak saben aspek sing perlu diatur lan entuk setelan cepet ing wektu. Mengkono, sampeyan bisa tansah manawa situs web sampeyan duwe kabeh ing panggonan sing bener.

December 22, 2017