Back to Question Center
0

Apa sing nggawe backlinks wewenang dhuwur?

1 answers:

Akeh situs web sing nduweni kepenginan carane nggawe backlinks kudu nggawe kuwatir online kanthi kuwat. Ora ana jawaban sing pasti kanggo pitakonan iki. Ing akèh cara, dadi pitakonan sing salah nalika panaliten backlinks kanggo SEO amarga kabeh masalah saka bangunan link nyedhaki kualitas luwih saka jumlah pranala ing mlebu. Ing artikel iki, kita bakal nyawang luwih cetha ing teknik backlinking lan sinau carane njaluk backlink wewenang dhuwur menyang situs sampeyan - 100 in 100. Kita bakal ngomongake carane Google ndeleng, apa link balik nggawe jus link sing paling kualitas lan cara nambah kualitas pranala sing masuk.

Interrelation saka PageRank lan backlinks

PageRank serves minangka penentu Google saka kaca web panggonan ing kaca asil panelusur. Iku minangka salah sawijining pratondho sing paling penting sing ditemtokake nalika nemtokake peringkat SERP. Situs web sing diarani akeh domain kuoso wis dijamin dhuwur ing SERP. Prinsip dasar sing dilebokake ing konco PageRank yaiku sing ngubungake situs sampeyan liwat sumber liyane, sing luwih penting sing kudu. Google Highly appreciates the quality of internal links and check how reputable pages that link to domain.

Google nguji kaca saka 0 nganti 10. Kaca-kaca sing nol pangkat iku spam utawa kaca web ajur tanpa konten utawa konten sing cocog. Situs web sing duwe pangkat PR10 yaiku TOP peringkat sumber resmi kanthi reputasi sing sampurna lan tingkat konversi dhuwur.

Babagan kasebut pancen kudu disebutake yen PageRank ora ukuran linear, nanging eksponensial. Miturut, kaca PR3 bakal luwih penting lan cocog saka kaca PR2. Mulane pranala saka siji kaca sing nduweni PageRank sing dhuwur luwih akeh tinimbang atus pranala saka sumber kualitas sing kurang apik karo PR kosong.

Apa sing nggawe backlinks berkualitas?

Senadyan mangkono, manawa pedagang online sing paling gedhe bakal langsung disambung menyang pasar raksasa digital kaya Wikipedia, Facebook, Amazon utawa Mozambik sing nduweni Pagerank paling dhuwur. Ing kasunyatan, kanggo bisnis online sing paling akeh ora mungkin. Begjanipun, sampeyan bisa njaluk backlinks saka situs web mid-range lan pranala kasebut uga nggawa sampeyan nilai tartamtu.

backlinks seo

Google nggunakake nomer kritéria sing beda nalika ngevaluasi kualitas pranala sing mlebu. Kaping pisanan, iku ngetutake relevansi sumber kasebut lan manawa ana sing ngetutake lapangan umum saka kapentingan pangguna. Kriteria liya bisa dipercaya kanggo domain kasebut. Situs web sing dipercaya bisa diandharake dening PageRank lan nomer lan kualitas pranala saka sumber liya sing nuduhake situs iki. Menapa malih, teks anchor ingkang dipunremeni kedahipun dados cetha cedhak karo kaca sing disambung menyang. Pranala-kacil liya sing nuduhake situs iki kudu saka situs web sing nduweni wewenang dhuwur. Pranala iki kudu saka macem-macem sumber lan ora bisa dibayar.

Dadi, yen kaca sing nyambung menyang situs sampeyan tindakake kabeh kritéria Google, sampeyan bakal paling mungkin mirsani dandan pinunjul saka peringkat situs web. Nanging, sampeyan kudu ora kritis ing kritéria kasebut. Paling telung mau bakal cukup. Umpamane, sampeyan bisa menehi ganti rugi kanthi relevansi kanthi volume lalu lintas gedhe.

December 22, 2017