Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa nambah SEO situs web liwat saluran media sosial?

1 answers:

Saiki, kabeh webmaster lan pakar SEO ngerti sing optimasi mesin pencari lan pamasaran media sosial sing saling gegandhèngan lan aspèk promosi bebarengan. SEO minangka dasar pamasaran digital nalika SMM dirancang kanggo nglumpukake pamirsa sing diangkah ing saindhenging merek. Iku penting kanggo ngomong sing media sosial ora langsung mengaruhi peringkat situs web nanging nyumbang kanggo sukses website SEO.

Dadi, nalika sinyal sosial bisa digunakake, sampeyan bisa nambah upaya SEO - malvern storage unit. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara informasi penting babagan carane nggawe konten sosial luwih SEO-ramah lan entuk manfaat saka kampanye media sosial sing bener dilakoni.

Kadospundi pangertosan sosial mengaruhi peringkat kula?

  • Nambahake visibilitas isi

Punika minangka bukti sing mbuktekake yen pamaburan sosial kerjane kaya bangunan link lan bisa ngedheni visibilitas kaca. Yen konten sampeyan katon ing panelusuran, bisa uga bakal diwenehi dening blogger, wartawan, lan duweni domain sing nduweni hubungan sing bisa nemokake isi kasebut kanthi hargana lan nggawe link kasebut ing sumber. Akibaté, kaca iki luwih cendhak. Dadi, pangaturan sosial mung pangkat mung ing kasus yen bakal nambah visibilitas ing antarane wong sing ngowahi isi lan sing kasengsem ing topik isi lan ketemu supaya terkenal sing sijine link menyang. Akibaté, ngoptimalake pengaruh sing ningkatake kasempatan kanggo nggayuh pranala sing relevan saka pangguna sing ngowahi grafik link.

Kanggo nggawa sawetara nilai menyang situs rangkeng, isi sampeyan kudu ngliwati papat tahapan - saham sosial, tayangan sosial, tayangan pencipta lan pungkasanipun nggandhèng lan nyebataken. Sampeyan bisa nyepetake proses iki kanthi kerja sama karo kreator isi lan pemimpin pendapat. Pamimpin opini ing platform media sosial nggedhekake tayangan pangguna, dene sing nggawe konten menehi entuk manfaat peringkat.

    • Mimpin menyang backlinks kualitas

    Nomer lan kualitas backlinks sing tumuju marang sumber web sampeyan faktor peringkat penting kanggo mesin telusur. Platform media sosial dadi sumber sampurna kanggo njaluk tautan iki gratis. Sampeyan kudu ngumumake isi SEO sing ramah lan relevan ing kaca media sosial kanggo nggunakake minangka landasan kanggo narik kawigaten pranala. Kualitas kampanye media sosial sing diadegake kanggo nglakoni panganggo ing kaca iki lan aktif sesambungan karo isi (sijine seneng, ninggalake komentar lan nggawe reposts). Tujuan utami SMM inggih punika kanggé ngembangaken keterlibatanipun babagan konten kanggé ningkataken jumlah saham lan salajengipun backlinks. Dadi, isi kualitas bebarengan karo kampanye pemasaran media sosial sing menang nggawa lalu lintas sing luwih dituju menyang situs liwat backlink kualitas.

    • Meningkatkan kesadaran merek

    Platform media sosial nyedhiyakake minangka papan digital liyane ing ngendi pelanggan potensial sampeyan bisa nemokake merek sampeyan lan sinau informasi luwih lengkap babagan. Nganggo media sosial, sampeyan bisa mbangun hubungan sing setya lan anget karo pamirsa sing dituju lan nambah kesadaran merek. Minangka asil saka promosi media sosial SEO, kedhaftar bakal luwih gampang ngenali sampeyan ing panelusuran lan luwih cenderung kanggo klik ing situs. Menapa malih, kesadaran merek ingkang sampeyan raosaken liwat saluran media sosial bisa nggawa luwih akeh panelusuran panelusuran organik kanthi brand menyang situs sampeyan.

    Carane SEO sandi akun media sosial?

    Dadi, sampeyan wis sinau babagan keuntungan sing menehi sinyal media sosial kanggo optimasi situs lan peringkat. Saiki, waktune kanggo ngrembug sawetara tips SEO sing bisa nambah pangaturan akun media sosial.

    • Optimasi posting lan profil

    Platform media sosial bisa kerja sama mesin pencari, istilah telusuran sing relevan. Mulane sampeyan kudu nggawe manawa kabeh kiriman sampeyan kalebu tembung kunci dhuwur, duwe struktur sing bener lan waca topik sing ana hubungane karo bisnis sampeyan. Apa babagan optimasi profil, sampeyan kudu tumindak kanthi logika sing padha, nglebokake tembung kunci ing judhul, judhul lan ing awal teks.

    • Ngleksanakake hashteg ing cara sing bener

    Ing platform media sosial, hashtags nduwe peran sing padha kaya pitakon telusuran ing mesin telusuran, pangguna kanggo nemokake isi sing padha looking for. Sampeyan kudu nindakake riset hashtag kanggo mangerteni carane wong bisa ngerjakake saben platform media lan carane ngaplikake kanthi bener. Menapa malih, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngerti maksud hashtag kanggo nggunakake tujuan sing bener. Kanggo ngalami hashtags ing cara sing bener, sampeyan bisa nggunakake kothak panelusuran asli ing platform sosial.

    • Ngumumke saben update isi ing situs sampeyan liwat jaringan sosial

    Kabeh wektu sampeyan nerbitake isi anyar ing blog utawa website penonton sing ditargetake babagan iki. Cara sampurna kanggo nggawe iku kanggo nggawe kiriman sosial sing optimal kanggo Facebook, Twitter, Instagram lan platform media sosial liyane. Iku bakal mbantu kanggo nggawe pesen sing relevan sing bisa ditemokake ing panemuan asli lan narik kawigaten pangguna sing luwih akeh kanggo domain.

    seo and media

    • Nglebokna tagging lan nyebutake menyang akun media sosial

    , sampeyan kudu nemtokake lan menehi tag liya ing konten sampeyan. Salah siji entuk manfaat yaiku tag sampeyan bakal diwenehi kabar dening pangguna iki. Kauntungan liyane yaiku sampeyan bakal luwih bisa ngobrol ing post sampeyan utawa bareng karo pamirsa saka wong sing kasebut ing konten sampeyan. Minangka asil, sampeyan menehi potensial kanggo nyopir kualitas lan lalu-lintas ditargetake menyang situs sing bakal paling bisa Ngonversi menyang dodolan lan rangking wutah.

    Ana uga cara liyane carane nambah interaksi kang melu karo isi sosial sampeyan. Ing kasus-kasus kasebut, padha karo kualitas konten. Ayo kita ngomongake babagan sawetara.

    Kaping pisanan, mikir format tulisan sampeyan. Sampeyan kudu nyegah kiriman sing durung suwe lan ora diformat sing disebarke kanthi informasi. Pangguna seneng maca isi sing cocog lan tepat 200-300 tembung sing dawa, utamane ing platform media sosial.

    Kaping kalih, waca isi visual minangka pangguna ngerteni informasi visual luwih apik tinimbang teks. Mulane, aku menehi saran supaya sampeyan nambahake pirang-pirang gambar, video, grafis lan unsur visual liyane sing bisa ditindakake para pengikutmu.

    Ketiga, sampeyan kudu terus-terusan ngrangsang komentar lan sesambungan karo pamirsa. Pemasar menehi saran nggawe kontes, hadiah lan kampanye promosi liyane sing bakal mbantu sampeyan kanggo netepake sesambetan sing manut karo pamirsa. Saliyane, sampeyan kudu aktif ngontak karo pandherekipun ing komentar - ngunggahake obrolan ing topik sing beda-beda sing dikarepake, takon lan ngrangsang jawaban. Komentar serves minangka jinis kegiatan sosial sing langsung ndadekke sinyal interaksi pangguna.

    Lan pungkasane, aku pengin dicatet yen ora ana sawetara rahasia SEO khusus kanggo marketing media sosial. Sampeyan mung kudu nggawe kaca sing wong tresna lan maca saben dina kanggo kesenengane. Sampeyan kudu fokus marang pandherekipun lan menehi pengalaman sampurna. Iku kunci utami kanggo sukses.

December 22, 2017