Back to Question Center
0

Apa sumber daya kanggo strategi backlink bangunan?

1 answers:

Ayo kita mulai karo definisi strategi bangunan link. Yen Google nganggo istilah iki, sampeyan bakal nampa dhaptar taktik sing bisa mbantu kanggo ngamanake pranala, nanging ora nggawa sampeyan menyang strategi bangunan pranala sakabèhé.

Umumé, strategi iki nggambarake konsep nggawe konten sing wigati kanggo nggawe sumber-sumber web liyane ngubungake kanggo sampeyan. Konsep liyane sing uga bisa nyumbang generasi link kalebu - hubungan bangunan lan kemitraan online; kasurung pelanggan kanggo ngubungake; nuduhake sumber ing komunitas sampeyan; melu acara online lan komunitas.

backlink building strategies

Kabeh konsep iki bener lan berharga kanggo strategi backlink bangunan - sxt lte meaning. Nanging, padha mung nuduhake kita alasan bisa ngapa sumber web liyane bisa nyambung menyang domain sampeyan. Padha ora menehi jawaban lengkap kanggo pitakonan sampeyan, nyedhiyakake mung separo strategi.

Link bangunan strategi punika proses kanggo nampa gol bisnis liwat sumber web sing kasedhiya. Proses panyambungan link kasebut minangka taktik amerga sasaran akhir sampeyan langsung gumantung marang eksekusi. Nanging, ora mungkin kanggo entuk asil tanpa pendekatan sing bener. Yen ora, tautan sing dikarepake sampeyan bisa uga ora bisa dadi gol bisnis sampeyan.

Artikel iki nyedhiyakake pendekatan sing bener kanggo strategi pranala pranala SEO. Ayo kita mulai karo apa tujuan kampanye bangunan utama pranala sampeyan kudu katon.

  • Nggawe sambungan antarane sumber web kualitas

Iku cukup cetha yen Saben situs web senadyan arah lan ukurane butuh backlink. Ana bagean dhasar saka struktur internet. Nanging, ngapa kita butuh pranala njaba?

Ana rong alasan utamane sampeyan mbutuhake backlink:

  1. Kanggo komunikasi karo komunitas, situs web, lan platform online ing industri;
  2. Pangkat kanggo syarat-syarat sing cocog karo volume sing cocog lan dhuwur.

Google nguji situs web kanthi algoritma PageRank. Algoritma Google iki nggunakake backlinks saka sumber liya sing kuwasa kanggo nemtokake popularitas halaman, wewenang, lan relevansi. Algoritma iki langsung nandhang posisi situs web ing kaca asil panelusur lan ngangkat reputasi sumber web ing mripat Google.

backlink building seo

  • Njaluk lalu lintas sing diangkah

bangunan. Sampeyan kudu ngarahake goal ngluwihi backlink wae. Yen ora, kabeh kampanye lan usaha sing sampeyan tindakake iku ora ana guna. Dadi, takon sampeyan pitakonan babagan apa sampeyan kudu link? Jawaban paling umum lan cukup kanggo pitakonan iki yaiku ningkatake lalu lintas. Lalu lintas berarti pelanggan luwih potensial bakal klik ing situs sampeyan lan mbokmenawa bisa ngowahi dadi pelanggan. Nemtokake goal sampeyan kudu diwiwiti kanthi riset kesempatan. Sampeyan kudu riset apa kesempatan ana ing niche sampeyan lan carane entuk manfaat saka wong-wong mau.

Nguji kinerja situs sampeyan saiki, sumber web sing kasedhiya kanggo sampeyan, lan nggawe rencana kanggo nambah. Kanthi mengkono sampeyan bakal bisa ngembangake strategi bangunan link.

December 22, 2017