Back to Question Center
0

Carane backlinks bisa nambah website SEO sandi?

1 answers:

Jumlah sing paling gedhe saka pamilik situs web dadi frustrasi nalika teka kanggo diferensiasi dofollow lan nofollow backlinks. Apa sampeyan kepingin weruh apa bedane antarane wong-wong mau lan carane bisa nyumbang optimasi mesin pencari situs web sampeyan? Yen sampeyan ora ngerti prabédan ing gagasan iki, sampeyan bisa uga ora duwe kawruh bab alokasi menyang jus pranala. Mugi-mugi, tutorial cendhak kita badhe mbatalaken ketidakpastian kasebut lan mbantu panjenengan keputusane marang status "tindakake" saben backlink sing sampeyan duwe.

dofollow backlinks

Pamanggih jus link lan strategi link

Sadurunge kita mulai ngomong babagan beda antarane nonfollow lan aja follow backlinks, ing "jus pranala" pikiran lan carane sampeyan bisa gain utawa ilang.

Nalika sampeyan nduwe link menyang kaca web liyane, sampeyan milih kaca iki lan nyaranake pandherekipun lan maca kanggo mriksa kaca iki kanggo rincian liyane. Google peduli babagan pengalaman pangguna sing kok kepengin sampeyan nglebokake link mung kanggo domain sing dipercaya lan kuoso sing sethitik piye wae hubungane karo bisnis sampeyan dhewe - hybrid life and long term care insurance. Link kualitas apik kanggo situs web utawa blog sing apik banget. Kualitas sing luwih dhuwur saka situs sing nyambung menyang sampeyan, asil sing luwih apik sampeyan bakal diwenehi. Ora ateges pranala menyang kaca sing luwih dhuwur utawa domain sing luwih anyar ora ana gunane. Mesin telusur njupuk akeh faktor peringkat sing dipikir, lan ing antarane iki jumlah backlink sing diduweni saka kaca sing gegandhengan.

Aja nggunakake link balik timbal balik

Link pangertosan bangunan penting panemu pemilik situs web kudu mbudidaya nalika nggawe kampanye bangunan pranala sing nomer pranala kurang penting saka kualitas. Menapa malih, menawi pranala ingkang ngandhap dhateng situs web boten kagayut kaliyan tema halaman sampeyan, Google bakal ditampa minangka pelanggaran aturan lan situs sampeyan bakal diwenehi penalti. Menapa malih, sampeyan mboten ngindhari mitra nggabungaken menyang kaca sanès ingkang nglampahi topik ingkang beda-beda. Yen sampeyan nganggo blog SEO babagan quilting, banjur paling sampeyan bakal entuk penalti saka mesin telusur, kajaba sampeyan nggunakake nofollow kanggo kabeh backlinks iki. Yen sampeyan ngleksanakake atribut nofollow menyang link ing blog utawa situs web, Google ora nransfer jus link tengen tartamtu iki

nofollow backlinks

Nglakokake backlinks lan backlinks nofollow pranala. Miturut skema iki, kedhaftar bakal bisa nemokake isi kanthi ngeklik link iki, nanging Google ora bakal ngilangake backlink iki minangka sinyal wewenang situs web. Biasane, ora katon kanggo ngleksanakake atribut backlinks dofollow yen sampeyan seneng karo Google ning tautan kasebut menyang kaca sing diangkah. Yen sampeyan ora pengin jus link liwat backlink, sampeyan kudu ngleksanakake atribut nonfollow menyang pranala sampeyan.

Ana sawetara kahanan tartamtu nalika nggunakake atribut nofollow bisa migunani. Kahanan pisanan lan paling umum yaiku nalika sampeyan dibayar kanggo link. Yen sampeyan ora nganggo tautan nofollow, ing kasus iki, Google bisa nyekel sampeyan aktivitas spam lan mungkasi ngindeks situs web.

Kahanan sing padha yaiku nalika sampeyan dibayar kanggo blogger kanggo nerbitake posting ing blog. Sembarang pranala ing postingan sing disponsori kudu duwe atribut nofollow. Google nganggep mbayar pranala lan pranala sing diterbitake ing postingan sing disponsori minangka pranala kualitas sing padha. Situs web sing aktif ing kagiyatan iki bisa uga ditindakake. Mulane, iku cukup kanggo nggunakake atribut nofollow kanggo wong-wong mau.

Link afiliasi uga teka menyang iklan backlinks. Iki dianggep minangka mesin telusur minangka advertorial. Mulane sampeyan kudu nggawe nofollow.

December 22, 2017