Back to Question Center
0

Apa bijaksana kanggo tuku backlinks kanggo SEO?

1 answers:

Njupuk keputusane kanggo tuku backlink kanggo SEO iku meh ora kesimpulan sing apik, ora kanggo ngomong iku adoh banget saka gagasan wicaksana utawa pinter. Apa sampeyan tuku backlinks kanggo SEO? Iki minangka pitakonan sing prasaja sing butuh jawaban singkat. Ora ana cara! Aja tau tuku backlink kanggo SEO. Ora ana prakara apa wae sing bisa ditampa kanthi becik, ing salawas-lawase, kabeh bakal kelakon kanthi kekacoan mbebayani. Maksudku yen sampeyan pancene ngurus peringkat rangking situs web Google, mung lali. Yen ora, sampeyan bakal ngremukake kemajuan sakabèhé ing SEO, kaya sing bakal ditemtokake raksasa panemune, sampeyan mung prakara wektu.

purchase backlinks seo

Punika sababipun sampeyan kudu mikir kaping pindho sadurunge sampeyan pungkasanipun metu kanggo tuku backlinks kanggo SEO. Cukup nimbang syarat-syarat lan saran prasaja ing ngisor iki:

  • Nempatake ing basa Inggris, backlink bisa dibandhingake mung karo "undhang" ing Google. Pranala liyane sing duwe, luwih akeh bakal situs web sampeyan kanggo menang "kampanye pemilihan. "Lan ing kene kita ngetokake prapatan sing cukup alus - paling kita salah percaya yen salah sijine bisa njupuk timbal ing" pemilihan "iki kanthi njupuk sawetara unduhan". "Nanging sistem iki bener-bener luwih rumit, supaya njupuk keputusan kanggo tuku backlink kanggo SEO duweni loro sisi medali.
  • Sawetara tautan tansah dikenali Google minangka luwih kuat, mesthi diwenehake manawa diwiwiti saka sumber sing dipercaya banget kanthi panguwasa domain dhuwur. Ing wektu sing padha, isi teks watara backlinks uga dianggep dening mesin telusuran. Contone, Amazon nyimpen toko e-commerce sing ana ing donya kanthi alami asring dituduh ing Google sawisé tembung kunci kaya "buku. "Ing wektu sing padha, ora bisa ditampilake kanggo liyane kunci liyane, kayata" mobil "kanggo conto.
  • Nalika sampeyan tuku backlinks kanggo SEO, ora ana jaminan yen bakal dipercaya kanthi becik saka Google. Ing tangan siji, padha bisa uga ora bisa dibatalake, saka sudut pandang mesin telusur sing utama. Nanging, sanadyan, akeh pranala sing ora apik kasebut bisa uga diakui dening Google minangka piranti manipulatif sing ora bisa ditrapake utawa sawetara panyalahgunaan. Mangkono, kemajuan peringkat situs web kabeh bakal luwih ditrapake kanggo hukuman Google.
  • Menimbang yen mesin telusur paling dhuwur ing donya nduweni sumber daya sing winates, wong-wong sing prihatin nglaporake backlinks njual jaringan lan skema SEO Gray-Hat liyane didhukung kanggo njaluk pitunjuk lan panguwasa liyane sing ora sopan nyediakake layanan optimasi.

SEO Links

  • Mesthi, sampeyan bisa uga tuku backlinks kanggo SEO lan malah seneng dalan singkat kanggo "menang pemilihan. "Nanging, sampeyan ora bakal ngerti kapan wae sing bakal rampung kanthi ora bisa nggarap pranala, utawa malah nggawa karusakan abot kanggo promosi peringkat situs web ing SERPs ing mangsa ngarep. Cepet saka sampeyan bisa mikir.
December 22, 2017
Apa bijaksana kanggo tuku backlinks kanggo SEO?
Reply