Back to Question Center
0

Apa bener sing backlinks SEO lan kualitas ora bisa dipisahake?

1 answers:

Ya, sing bener - SEO kabeh babagan backlinks kualitas, lan kosok balene. Ing kasunyatan, profil pranala situs web sampeyan kudu dadi pusat strategi optimasi search engine sakabèhé. Kathah aspek SEO sanés, backlinks kualitas mboten badhe maringi asil ingkang cepet lan saged dipunpriksa sonten. Paling umum, strategi bangunan pranala organik minangka terus-terusan ditindakake kanthi perhatian lan karya sing terus-terusan kanggo njaga jangkah sing sukses. Lan sampeyan bisa nggawe kabeh gaweyan sampeyan - kabeh sing perlu yaiku kanthi rapet proses lan ngerti kabeh situs web sing disambung karo. Mesthi wae, sing bisa uga katon minangka tugas sing wigati - ray ban ?? ??????? ????.

Nanging aja kuwatir - mung metu lan gunakake salah siji saka alat online ing ngisor iki kanggo tetep ngawasi profil backlink, kaya aku kanggo blogku dhewe. Punika inggih punika - Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz), utawa Rank Signals. Mangkono, priksa manawa kabeh backlink relevan dhewe, uga duwe teks jangkar sing cocog. Ing bab iku sampeyan kudu ora duwe jangkar umum kaya "klik link iki. "Sampeyan dianjurake kanggo njaluk wong luwih spesifik, lan mesthi karo paling ora ana siji tembung kunci kanggo nggawe saran ringkes, supaya pangguna bakal ngerti apa sing bisa diduga.

SEO apik perlu backlinks kualitas

Paling umum, mesin telusur utama (kaya Google dhewe) nemtokake popularitas, relevancy, kaca, lan domain saben situs web wewenang sing adhedhasar kualitas profil backlink. Mulane backlinks organik bener-bener ing antarane sinyal peringkat paling kuat sing bakal dianugerahi posisi sing luwih dhuwur ing daftar asil panelusuran. Aku wani ngomong, backlinks bisa dibantah faktor peringkat paling penting, utamane babagan update algoritma paling anyar sing dikirim Google. Minangka asil, kabeh babagan backlink sampeyan kudu punika kualitas lan alam Organic, ora mung jumlah miskin, utawa Allah ngalangi pranala otomatis.

Apa gawe backlink kualitas?

Miturut ahli ing SEO, backlinks kualitas ditemtokake dening mung sawetara faktor. Kaping pisanan, backlink kualitas tansah teka saka situs web sing relevan kanthi kepercayaan lan wewenang sing dhuwur. Kapindho, kudu terus-terusan nggawe lalu lintas web menyang situs sampeyan utawa blog. Sabanjure, saben backlink kualitas kudu ditempelake kanthi teks jangkar tengen - kanthi match sing cocog karo tembung, frasa tombol long-buntut, utawa referensi paling sinonim. Ing pungkasan, backlinks kualitas kanggo SEO ora bisa didandani. Mula, ora ana sing bisa ditemokake ing teks isi. Elinga, manawa keragaman kuwi minangka kunci kanggo ngubungake sukses bangunan. Maksudku duwe portofolio backlinks macem-macem sing beda karo pranala beda-beda sing teka saka macem-macem panggonan kanthi peringkat kaca unequal lan wewenang domain - bakal katon minangka sinyal peringkat organik positif saka sudut pandang Google, uga liyane saka search engine.

seo backlinks

Bendera merah

Sayange, wong kerep banget nelpon peringkat penalti - mung nglakoni sing paling apik kanggo mbangun maneh backlinks ing kabeh biaya, pedoman panelusuran utama. Ana macem-macem cara sing bisa didadekake khusus kanggo ngapusi mesin telusuran. Bubar kasunyatan kasebut, Google wis ora setuju karo praktik Grey Hat ing ngisor iki kayata pranala sing didhelikake utawa teks sing ditrapake, backlink mbayar, akeh ing "link farms," ​​pranala ijol-ijolan (roda), etc. Mesthine, sawetara rencana kasebut isih digunakake dening webmaster utawa pemula situs sing ora seneng. Nanging, sampeyan kudu tetep adoh saka nggunakake sembarang skema manipulatif. Yen ora, bisa gampang banget kanggo nyedhiyakake nalika kabeh situs web kasebut rampung dilarang saka asil panelusuran - sapisan lan salawas-lawase.

December 22, 2017