Back to Question Center
0

Carane nambah backlinks kualitas menyang domain sampeyan?

1 answers:

Ayo kita miwiti karo bottom of optimization search engine. Yen sampeyan kepengin nggawe situs web SEO sampeyan, sampeyan uga kudu peduli babagan nambahake backlinks menyang situs sampeyan. Ana ora cukup kanggo milih tembung kunci sing cocok kanggo situs sampeyan, nggawe konten sing terkenal lan ngapikake desain sing sampurna - wi fi точка доступа купить. Sampeyan kudu ngupaya nggawe situs web sampeyan katon ing asil panelusuran antarane mayuta-yuta liyane niche related domain. Cara sing paling apik kanggo nambah kesadharan merek ing antarane para pengguna yaiku nggawe kampanye bangunan link sing menang. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan backlinks menyang situs web lan sawetara bab penting kanggo mbangun pranala njaba sing kuat kanggo SEO.

add backlinks

Carane pranala bisa nyumbang SEO sampeyan?

Backlinks duwe impact signifikan ing rangkeng situs minangka Google evaluate situs sampeyan wibawa liwat mau. Iku penting kanggo mesin telusur kanggo ngerti apa wong liya mikir babagan merek sampeyan. Informasi iki mbantu ngetes kanthi bener babagan bisnis lan menehi pangkat kasebut.

Bubar, webmaster berjuang kanggo njaluk maneh pranala menyang situs web minangka bisa nambah visibilitas bisnis online ing SERP. Nanging, ora adil, lan Google mutusake kanggo ngganti algoritma peringkate. Dadi, sapunika, mung situs web sing duweni pranala kualitas sing tumuju marang dheweke, duwe kesempatan kanggo pangkat dhuwur ing asil panelusuran Google. Kualitas sing luwih dhuwur, situs web sing cocog sing nuding situs sampeyan, kemungkinan luwih apik ngunggahake peringkat peringkat Google. Minangka aturan, domain lawas njaluk akeh backlinks kanthi wektu yen padha duwe sawetara kualitas kanggo wong. Nanging, yen sampeyan pengin nggedhekake proses nambahake backlinks menyang situs, miwiti jaringan kanggo mbangun sambungan lan backlink.

Carane nemtokake kualitas backlinks?

Sayange, ora kabeh backlinks digawe padha. Sawetara wong bisa uga ngrusak rangking sampeyan lan nimbulaké denda mesin panelusur nalika wong liya ora menehi sampeyan apa-apa sing ana rega. Mulane, iku penting kanggo mangerteni prabédan antarane pranala spam lan pranala kualitas sing relevan.

Ana sawetara kritéria sing kudu dipikirake kanggo ngira-ngira kualitas pranala eksternal:

  • Kredensial
Highly appreciates websites that possess some trust. Backlinks saka situs kasebut bakal luwih terkenal tinimbang saka situs web pihak katelu liyane. Kayata, sumber web kaya Forbes, Huffington Post, BBC, lan liya-liyane bakal nggawa sampeyan akeh nilai ing wangun lalu lintas, pelanggan, lan revenue sing ditarget. Nalika njupuk backlinks saka situs web kasebut bisa dadi tugas sing rada rumit, bakal nambah nilai sing signifikan marang peringkat lan data lalu lintas.

add backlinks to website

  • Relevansi

Faktor penting liya sing kudu diwenehake yaiku relevansi sumber web sampeyan mbangun pranala menyang. Google mriksa topik sumber sing nyambung menyang sampeyan. Yen ora ana hubungane karo industri bisnis sampeyan, Google entuk manfaat kaya ora dituku. Menapa malih, nempatake pranala menyang sumber web sing relevan bakal nggawa sampeyan luwih akeh amarga sampeyan bisa narik pelanggan potensial sampeyan. PageRank

PageRank punika algoritma ingkang dipunginakaken déning Google kanggé pangkat situs web ing kaca asil panelusuran mesin. Sampeyan bisa mriksa Website PageRank nggunakake Semalt Website Analyzer utawa alat profesional liyane sing bisa nyedhiyani metrik situs web sing bener. Delengen kasunyatan sing kabeh situs mulai karo nol. Mulane dadi pratondho beda pratondho.

December 22, 2017