Back to Question Center
0

Pripun nampi backlinks EDU kanthi komentar?

1 answers:

Nggunakake teknik komentar kanggo njaluk backlinks EDU ora mung cara sing apik kanggo mbantu situs web sampeyan munggah menyang ndhuwur asil telusuran Google, nanging kanggo ngobati lalu lintas web akeh menyang kaca. Ora perlu ngandhani yen backlinks kualitas minangka penyangga saka balapan cepet saiki kanggo njupuk posisi peringkat dhuwur ing daftar SERPs. Nanging wong-wong sing wicaksana lan cukup migunani kanggo njaluk backlinks EDU bisa duwe manfaat luwih penting. Saka situs web liya kanthi dhuwur PR (peringkat kaca), backlinks saka sumber online kanggo tujuan pendidikan sing ketat bakal ditemokake Google minangka temtunipun dipercaya, lan kanthi mangkono nuduhake kanggo panonton sing luwih akeh saka pencari aktif - rtsp routeros. Mesthine, ana situs web liyane sing nganggo dot GOV domain, sing PA lan PR bisa uga kuat kanggo ngubungake. Oalah, ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan sawetara tips gampang kanggo njaluk backlinks EDU gratis - kabeh sing perlu kanggo nandur modal sawetara wektu lan usaha kanggo mangerteni kondisi sing perlu lan nerusake kanthi komentar kanggo njaluk backlink sing penting kanggo sing. Dadi, ayo miwiti!

Dhaftar Bullet Poin Kanggo Sadurunge Miwiti

Punika ingkang kedah dipunmangertosi saderengipun sampeyan miwiti, kawitan lan utami:

  • duwe priksa kaping pindho kanggo mesthekake yen sampeyan ora mbuang wektu lan gaweyan sampeyan ing sumber apa wae karo skor PR utawa PA ora cukup;
  • njaluk backlinks EDU kanthi menehi komentar ing blog sing cocog banget karo kunci tembung kunci utama lan frase tombol;
  • maca tulisan utawa artikel blog kanthi saksama supaya sampeyan bakal menehi komentar sing tepat sing ngrungokake diskusi kasebut kanthi lengkap (menawa, komentar sing ora ana sing bakal ditolak);
  • mbayar manungsa waé supaya ora tumindak kanthi cara spammy utawa banget pushy, supaya saran sampeyan gampang lan jelas;
  • njaluk link backlinks menyang situs utama utawa blog utama ing basa sing padha utawa paling ora ana hubungane karo wilayah proyek online sampeyan utamane dealing karo.

Dadi, yen sampeyan nemokake panggonan sing tepat kanggo tujuan pendidikan lan ngangkat artikel sing bener kanggo ngomongake, priksa umpanmu bisa mlebu persetujuan dening admin lan ketemu prosedur moderasi. Mangkono, sampeyan bakal nampa backlink kanthi mung ngrampungake persyaratan isi ing ngisor iki, kayata jeneng, alamat email kanggo verifikasi, situs web utawa blog, lan komentar sing bener dhewe.

get backlinks

Apa Masalah Kanggo Nemokake Panggonan Tengen kanggo Panjenengan Kata Kunci?

Dikenal yen mesin telusur utama kaya Google dhewe entuk sawetara kode penyaring manual sing spesifik kanggo panelusuran. Ora ana pandhuan standar kanggo mbantu sampeyan nemokake panggonan paling pas karo bagean komentar sing kasedhiya. Dadi, sampeyan kudu pindhah liwat prosedur panelusuran manual, mung njelajah lan mriksa kabeh asil telusuran sing cocog siji-sijine. Apa sampeyan nemoni masalah apa wae kanthi nemokake panggonan sing tepat kanggo tembung kunci, sampeyan bisa uga nampa saran ngisor iki: Dhiskusi. edu, ilmu. edu, blog. es. edu, blog. isaid. gov, blog. suny. edu. Muga-muga sampeyan bisa nemokake wong sing migunani.

December 22, 2017