Back to Question Center
0

Carane entuk backlink situs web sing paling apik?

1 answers:

Mundhut backlink kualitas apik tegese ora kabeh backlink situs web digawe bisa uga merata saka sudut pandang Google search engine. Mulane ora kabeh backlinks situs web bener-bener supaya ora mung ngasilake lalu lintas luwih akeh (lan pungkasane sampeyan bisa ngowahi asil komersial sampeyan) nanging nambah kaweruh lan wewenang kaca situs web dadi prioritas nomer siji sing tansah katon ing antarane asil panelusuran kapisan.

Dadi, carane nggawe backlinks situs web luwih cenderung kanggo munggah karo kemajuan peringkat nyengsemaken, terus terus karo website bisnis tangan ing tangan? Mesthi wae, ora ana sing ngandhani yen kabeh pranala kualitas bisa diduweni mung saka isi sing berharga ing kaca pihak ketiga kanthi bobot lan panguwasa sing paling dhuwur ing antarane para pengguna nyata - easyacc solar charger.

website backlinks

Uga, nalika nggarap backlink situs web sing kualitas, sampeyan kudu menehi perhatian sing cukup kanggo saben tindakan sing dijupuk, supaya ora ninggalake penalti Google sing pungkasane bisa njaluk kabeh hard kerja rata-rata meh rampung. Mulane aku menehi rekomendasi sakwise iki pedoman praktis ringkes lan saran prasaja kanggo entuk mung backlinks situs web sing paling apik lan aran tanggungan marang denda peringkat sing kemungkinan.

  • Deleng maneh pedoman utama kanggo webmaster dening Google. Aja ragu-ragu maneh aturan utama game sadurunge sampeyan mudhun kanggo mbangun backlink situs web. Cukup kanggo mesthekake yen sampeyan ora mbuang wektu ing situs sing bubar ditrapake, uga jaringan link sing curiga.
  • Menehi perhatian sing cukup kanggo backlinks disavowing lan sing paling penting. Elinga yen iki pancegahan sethithik - sanajan sampeyan nindakake kabeh kanthi bener, ora ateges sampeyan bisa yakin karo liyane situs liyane. Cukup priksa kaping pindho kanggo ndeteksi apa sing perlu disavowing kanggo mesthekake yen situs web ora bakal nandhang mundur.
  • Aja ngrasakake kepenak karo gagasan anyar kanggo nyiptakaken backlink situs web - gunakake alat audit SEO kanggo kesenjangan paneliten ing isi situs web sing wis ana lan ndeleng topik apa durung diwenehi. Sampeyan bisa uga nggunakake piranti-piranti sing beda-beda kanggo nggoleki kesempatan alternatif kanggo isi teks sampeyan. Ing wektu sing padha, sampeyan tansah bisa musatake gaweyan kanggo ngirimake luwih akeh isi visual lan multimedia - sing bakal nglakoni.
  • Bebas sinau ing situs web pesaing kanthi panguwasa domain dhuwur. Yen sampeyan ora ngerti ngendi arep mulihake pranala kualitas sing paling apik - gunakake alat online sing populer kanggo ndhaftar situs web sing padha karo niche pasar utawa pemirsa pangguna. Kanggo kula, aku nemokake alat online Alexa minangka cara paling gampang kanggo nemokake target sing tepat kanggo backlink situs webku.
  • Ngembangake kemitraan media, lan kerja kanthi ramah kanggo tujuan blogging tamu. Mangkono, sampeyan uga bisa nimbang ngirim isi kaca menyang kaca warta lan ngirim siaran pers dhewe lan konten liyane sing beda-beda langsung menyang media. Aja nyana kemajuan cepet ana, nanging aku yakin manawa kabeh usaha bakal mesthi dibayar.

buy backlinks

Akhiripun, ing kesimpulan, aja lali kanggo nggunakake alat checker online sing beda kanggo ngowahi backlink situs web kanthi cara sing pas wektune. Sawise kabeh, sampeyan uga kudu tetep ngawasi dijadwalake kanggo nglacak situs web kasebut kanthi luwih kerep, supaya tetep ana ing puncak pangembangan lalu lintas.

December 22, 2017