Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa njaluk backlink domain kualitas?

1 answers:

Kanggo nggawe kampanye bangunan link sing menang, sing nduweni website kudu ngerti kabeh gagasan penting babagan prosedur optimasi situs web iki. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan cara mbedakake antarane referring, lan backlinks domain lan sing bakal nyumbang optimasi website sampeyan.

Kaping pisanan, ayo ngomongake luwih rinci babagan loro istilah bangunan pranala - ngrujuk domain lan backlink.

Secara umum, domain minangka deskriptor perusahaan sing kadhaptar ing URL. Contone, ing URL "http: // www. semal - hardline glucosamine. com, "tembung" semalt "dadi jeneng domain saka perusahaan optimasi tartamtu lan uga karo jeneng merek organisasi iki.

domain backlinks

Referring domain dikenal minangka ref domain babagan domain sing backlinks teka saka.

Lan pungkasanipun, backlink minangka link ing situs web liyane sing nuduhake sumber web sampeyan.

Dadi, referring domain yaiku ngendi backlinks sampeyan teka saka, lan backlinks iku pranala menyang situs web sing link bali menyang situs.

Apa penting kanggo mangerteni prabédan antara domain lan referensi backlink? Kanthi nganakake riset situs web sing prasaja nggunakake salah sawijining alat analisa Semalt, sampeyan bisa mirsani apa jumlah referring domain lan backlink sing ana hubungane karo kaca web. Informasi sing sampeyan tingali yaiku rasio antarane ngrujuk domain lan backlink. Umpamane, yen sampeyan duwe backlinks sing ora bisa ditemokake sing nggawa menyang situs sampeyan lan mung sawetara situs sing nuduhake domain kasebut, nuduhake yen strategi bangunan pranala sampeyan lemah lan mbutuhake sawetara dandan. Menapa malih, Google saged nate mirsani rasio punika kanthi aktivitas rindu ingkang sampeyan saged rampung kangge nampi kathah backlinks. Akibaté, bisa nyebabake nyebabake peringkat rangking kaca web sampeyan. Mesin telusur ngasilake backlinks dhuwur lan domain referring kurang minangka tandha saka rencana link mbayar (jaringan blog pribadi).

backlinks for website

Apa sampeyan kudu nggawe backlink luwih apik?

Yen situs web riset nuduhake yen sampeyan duwe masalah jelas karo pranala njaba sampeyan, sampeyan kudu miwiti nggoleki cara-cara anyar kanggo njupuk backlinks domain. Miwiti kanthi nggawe isi kualitas unik kanggo situs web sing bisa dadi terkenal kanggo para pembaca potensial sampeyan. Kanthi mengkono, sampeyan bakal njaluk jus link organik minangka pangguna bisa nuduhake kualitas kanggo isi antarane sing liyane. Menapa malih, nindakaken riset niche pasar kangge nemoni ing ngendi sampeyan bisa nglebokake backlinks. Hubungi pamilik utawa blogger situs web sing isi misale jek kualitas kanggo sampeyan lan nyuwun supaya sampeyan kontribusi kanggo kampanye bangunan link. Dheweke ora bakal nindakake apa-apa. Mulane sampeyan kudu nyedhiyani proposal utawa bayar.

Apamaneh, sampeyan bisa njaluk backlinks kualitas nggunakake posting blog. Iku kesempatan sing apik kanggo nampilake bisnis sampeyan menyang masyarakat umum. Priksa manawa sampeyan nggawe kualitas lan isi awake kanggo blog sing berorientasi ing pangguna. Teks sampeyan ora kaya swara kaya iklan lan backlink kudu katon ing alam.

December 22, 2017