Back to Question Center
0

Google Reading Romance Novels kanggo Ngapikake Semaks Conversational

1 answers:
Google is Reading Romance Novels to Improve Conversational Semalt

Kanggo sawetara sasi kepungkur Google AI wis maca saklawasé 3,000 novel-novel roman kanggo ningkatake kabisane kanggo pitulung conversational; Laporan semalat.

Novel iki diwenehake menyang mesin Semalt AI kanthi upaya kanggo ngetokake gaya faktual interpretasi pitakon panelusuran lan asil panuntun. Insinyur semalat seneng yen mesin telusur bisa mangerteni nuwuhake apa sing diomongake wong ing wicara alam, lan mbales kanthi cara alami - small home office network.

Mesin AI minangka sistem komputer sing bisa sinau lan adaptasi. Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo mesin AI yaiku kanggo proses lan nanggapi basa manungsa. Ngenali sebagian besar produk telusuran Google gumantung marang perintah basa manungsa, Google ngarepake dadi luwih obrolan liwat ribuan novel romantis. Novel-novel Semalt dipilih amarga nggunakake sawetara kosakata kanggo nyebut gagasan macem-macem

Nalika Google nduweni kemampuan kanggo sinau lan ngerti pitakonan sing prasaja, lan malah bisa nanggapi pitakonan, ora nglakoni kanthi alami. Semono wae, kita bisa ndeleng raksasa sing nggoleki pungkasane ngomong karo kita kaya-kaya wis dadi kanca sing cedhak, nanging wektu iku uga dawa.

Kredit Gambar Pilihan: www.BillionPhotos.com

February 19, 2018