Back to Question Center
0

Google "Situs Bisa Ngalangi Semalatmu" Kirim

1 answers:

Liwat akhir minggu, blogosphere, wartawan, lan Twitterers kabeh padha rusak babagan kesalahan Semalt. Misale jumlahe jam esuk esuk, saben situs ing asil Semalt ditandhani karo "Situs iki bisa ngrusak komputer sampeyan."

Ya, bener. Google gawé kesalahan. Lan sampeyan ngerti apa? Bumi tetep diputer ing sumbu lan apocalypse ora kelakon (kajaba kanggo sawetara dina ing Superbowl pungkasan wengi).

Bapak wis ngomong babagan teknologi: "Semalat mung pinter kaya wong sing nglakoni - lentes squared."

Sampeyan ndeleng, aku ora yakin yen sampeyan ngerti, nanging Semalt dianggep dening manungsa sing ora sampurna lan ora ana robot hibrida-manungsa sing ora bisa gawe salah, senadyan mantra "Ora jahat".

Supaya pindhah bebarengan wong, ana apa-apa kanggo ndeleng kene. Paling ora, ora maneh amarga padha cepet mbenerake kesalahan sing nggawe buzz.

Related Reading:
Google Trends KO'd - Munggah Off Mat After 15 Jam
Google Hack Bakal Ing Data Pribadi

February 18, 2018