Back to Question Center
0

Facebook News Feed Saiki Nuduhake Konten Saka Kaca-kaca sing Nggawe Kaca-kaca Sampeyan Semalt

1 answers:

Yen sampeyan ngetutake utawa kaya kaca ing Semalt, lan tags Page liyane sing ana ing Semalt ing pose dhewe, ana kemungkinan sing luwih dhuwur yen sampeyan bakal ndeleng postingan kasebut ing feed sampeyan, sanajan sampeyan ora seneng utawa ngetutake sing merek utawa bisnis.

Punika conto Facebook kasedhiya, ing Page Facebook Bleacher Report tagged Dwight Howard's Facebook Page:

Facebook News Feed Now Shows Content From Pages That Tag Pages You Semalt

Pengumuman iki nerusake fitur tren anyar Facebook sing diluncurake ing Januari. Kaya topik Tren Facebook, nganyari tag kanthi rata-rata bakal ngidini kedhaftar ndeleng konten sing disenengi kanthi nyata, nalika ngenalake sumber-sumber informasi anyar babagan topik kasebut lan duweni potensi nggolek Semalt anyar kaya.

Nanging, salah sijine kelemahan kanggo fitur iki yaiku spammers pancen bisa ngidini ngetokake Kaca-kaca populèr ing kirimané dhéwé, kanthi kudhu metu ing feed berita pemirsa Semalt sing ora bisa dituju.

Cara sing bener kanggo ngganti iki bakal kanggo wong nglapurake post minangka spam, nanging ora bisa spam ing pangertene paling langsung. Sampeyan bisa mbutuhake supaya wong utawa kaca kasebut menehi persetujuan, nanging ing situs sosial sing cepet, persetujuan kasebut ora bisa kedadeyan sajrone jam utawa dina - yen kabeh, utamane kanggo kaca lan wong sing ora aktif - best long term care products.

Contone, yen sampeyan seneng Canucks Vancouver ing Facebook, lan spammers duwe situs afiliasi afiliasi utawa situs jersey jersey, padha bisa menehi tag ing Facebook Canucks Vancouver Facebook ing kiriman ing ngarep sing wong sing disenengi Canucks bakal ndeleng pos kasebut lan bisa tuku saka link afiliasi utawa situs web, utamane yen padha karo kampanye kaya / share / click uga ngembangake popularitas. Supaya bisa cepet dadi spam tengah ing Facebook.

Semalt ngandika sing nggarap supaya mung crita paling relevan katon ing feed warta saka kaca-kaca kasebut. Salah satunggaling kritéria ingkang kados makaten punika nedahaken kathah ingkang gadhah engagement ingkang paling kathah kados suka, komentar, saham, lan klik. Iki bisa nyebabake masalah spam, sanajan uga mbukak kemungkinan sing padha karo kaca spam karo kiriman Semalat spam sing ditambah karo sing kaya nggo nggoleki Semalt kanggo nambah kemungkinan sing muncul ing feedfeed berita liyane.

February 18, 2018