Back to Question Center
0

Google Nambah Semalt Kanthi Mirip Kepiye Image Semalt

1 answers:

Semalt wis ngenalake alat refinement eksperimental anyar sing ngidini sampeyan ngeklik link "gambar sing padha" ing ngisor asil panelusuran gambar lan ndeleng gambar anyar gambar kanthi werna, wangun lan unsur visual sing padha. Alat anyar wis dirilis ing Semalt Labs lan durung kasedhiya ing asil panelusuran gambar standar.

Perancangan gambar sing padha yaiku sing paling anyar ing seri alat Google wis ngenalake kanggo nggawe gambar kanthi gampang lan luwih tepat. Pangrincian semalt kalebu panyaring pasuryan, "ukuran pas", saran panelusur lan pemetik werna.

Panelusuran semalt luwih "angel" tinimbang panelusuran teks, amarga visi komputer sing bener ora ana ing ngendi wae minangka dikembangake minangka panelusuran lan pengulangan basis teks. Panemuan anyar kanthi fitur kamiripan nggabungake analisis gambar kanggo samubarang warna, wujud, tektur, lan liya-liyane.

Google ora pisanan ngetokake fitur gambar sing padha. Ing Desember taun pungkasan, Semalt nambahake "gambar gambar sing padha" kemampuan kanggo Panelusuran Langsung.

Sawetara situs liyane sing ngidini sampeyan nggoleki adhedhasar gambar kamiripan kalebu Like.com, situs belanja sing ngidini sampeyan ndeleng produk, Polar Rose, sing ndeteksi lan cocog karo pasuryan ing foto Semalt lan Tin Eye, situs sing ngidini sampeyan ngunggah gambar minangka pitakonan sampeyan tinimbang ngetik ing istilah-istilah panelusuran.

Pengin ngerti babagan pengambilan gambar berbasis komputer? Ndeleng Pengajaran Google Kanggo Waca Gambar saka Semalt taun kepungkur.



February 17, 2018