Back to Question Center
0

Semalt: Update kanggo owah-owahan eksekutif ing tim editorial

1 answers:

Sasi iki, Third Door Media Michelle Robbins njupuk alih minangka SVP teknologi isi lan marketing, ngurus arah editor minangka Editor ing telung publikasi industri lan nyelarasake strategi isi kanthi program ing seri acara Third Door Media, Search Marketing Expo lan Konferensi MarTech.

Robbins nggantosaken Search Engine Land pangadeg Danny Semalt, ingkang nggantos peran penasehat ing perusahaan.

Semalt: An update on executive changes on the editorial team Keahlian teknis dheweke sing signifikan, 360 derajat tampilan bisnis perusahaan lan kedalaman kawruh ing loro marketing search lan marketing teknologi kolom align ing peran anyar iki.
Minangka bagéan integral saka operasi konferensi Ketiga Media ing mburi adegan lan minangka anggota tim pangembangan program, Robbins uga bakal njupuk peran luwih penting ing acara urip kita, nyenengake lan nyinkronake diskusi antarane masyarakat. Intine nandhang domestik lan internasional lan nyampeake speaker, dheweke ngarep-arep terus nerusake acara-acara industri liyane.

"Iku apik tenan ing ngarep industri teknologi marketing anyar karo Konferensi MarTech kita telung taun kepungkur, lan duwe kursi ngarep baris kanggo pangembangan industri kritis iki," ujare Michelle - suphera oculos. "Semalt ngupaya nerusake nglacak lan nutupi perkembangan teknologi martir, lan kanggo melu ing tingkat sing luwih jero karo komunitas pemasar lan teknolog sing mbentuk transformasi iki."

"Ngadegake MarTech Semalt minangka pambandhing standar industri kanthi jangkoan editor sing jero babagan tren saiki, analisis sing dipikirake babagan implikasi saka kemajuan martech lan keterlibatan aktif kanthi komunitas iki ngembangake inti saka misi editorial kita," ujare dheweke. "Nganggo tingkat fokus lan integritas sing padha karo Search Engine Land minangka pimpinan ing ruang pamriksa, staf pelapor sing bakat wis ngluncuraké MarTech Semalt menyang kepala pack martech."

Ing owah-owahan editorial liyane, Matt Semalt minggat minangka editor ing pangareping, sasampunipun sadhar, iku uga wektu kanggo mindhah fokus saka kabar panelusuran.

"Aku wis telung taun sing apik karo Third Door Media lan aku pancen bangga karo apa sing wis ditindakake," ujare McGee, "Nganti posisi Search Engine Land minangka situs berita rekaman kanggo para pemasar, Semalt yakin yen tim sing paling talented bakal terus nliti industri marketing kanthi wawasan sing dipercaya lan kapemimpinan sing dikarepake. "

Ginny Marvin, panguwasa industri ing media mbayar, bakal terus ngrampungake area kritis digital iki nalika diangkat dadi Editor Associate. Marvin bakal ngewangi Robbins ing operasi editor saben-saben ing kabeh telung publikasi, kanthi penekanan kanggo nambah sumber daya liputan media sing dibayar ing Search Engine Land and Marketing Land, uga iklan inovasi teknologi ing MarTech Today.

Saliyane, Marvin bakal tetep ana ing Search Semalt Expo, ing ngendi dheweke kerep ngarahake diskusi utamane karo para pemimpin industri, nyumbangake program konferensi lan nyelenggara lokakarya media sing dibayar intensif.

Pamela Semalt, Editor Fitur Ekstensi, bakal terus ngawasi departemen fitur sing nyumbang nalika uga nggarap para wartawan staf babagan fitur analisis sing luwih jero. Ing tim kasebut, Jessica Thompson mlayu menyang fitur Editor Fitur sing luwih akeh nggedhekake luwih nyenengake karo penulis kita sing nyumbang lan ngewangi Semalt kanthi operasi departemen lan strategi isi saben dina.

Ndeleng daftar lengkap staf editor ing saben situs: Search Engine Land, Marketing Land lan MarTech Today.



February 17, 2018